Виступ Арсенія Салая на eSPORTconf Ukraine 2021: «Спортивні симулятори як різновид кіберспорту»

26 травня відбулася перша в Україні кіберспортивна конференція, на якій спікери обговорювали можливості та перспективи ринку кіберспорту, а також ефективні способи заробітку в цій сфері.

На конференції виступили Владислав Шовковський, президент Української асоціації електронного футболу, та Арсеній Салай, керівник ESportsBattle Academy, віце-президент Української асоціації електронного футболу. Арсеній, зокрема, розповів про майбутнє спортивних симуляторів як електронної альтернативи живому спорту, про те, як успішно побудувати кар’єру в кіберспорті, а також про успішні кейси інтеграції та розвитку бренду спортсменів і спортивних клубів.

Відвідувачі eSPORTconf Ukraine 2021 мали змогу не тільки послухати доповіді експертів індустрії, а й узяти участь у нетворкінгу.

EsportsBattle Academy — це освітня платформа для геймерів-початківців різних кіберспортивних дисциплін та фахівців кіберспортивних професій. Місією проєкту є популяризація кіберспорту та підвищення рівня професіоналізму спеціалістів цієї індустрії.

Академію підтримує Українська асоціація електронного футболу та найбільша кіберспортивна платформа в Україні — ESportsBattle.

Слідкуйте за соціальними мережами ESportsBattle Academy, щоб першими дізнаватися про нові кіберспортивні курси та гранти на безкоштовне навчання:

Facebook | Instagram | Youtube | Discord

Сайт ESportsBattle Academy

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини