Новини з табору збірної України: підготовка до Північної Ірландії та вечірній концерт

У середу синьо-жовті завершили робочий день вечірнім тренуванням на «Сонячному», яке мало статус офіційного передматчевого, адже завтра у Дніпрі збірна України зіграє контрольний поєдинок із Північною Ірландією.

Ця гра є важливою в контексті підготовки до континентальної першості. Особливої цінності спарингу додає непоступливість опонента, що дає можливість протестувати напрацювання попередніх тренувань в умовах, наближених до змагальних.

Фото Павла Кубанова

Під час заняття тренерський штаб приділив чимало уваги тактиці, оскільки у світлі майбутнього виступу на Євро вміння діяти проти різних ігрових схем суперника є визначальним для досягення бажаного результату.

Після тренування синьо-жовті повернулися до готелю «Суперіор», де на них чекала не просто звичайна вечеря. Перш за все, ланцюжок іменинників тижня продовжив Олександр Караваєв, якому сьогодні виповнилося 29 років. Партнери по збірній підготували Сашкові солодкий та музичний сюрпризи: окрім двох футбольних тортів, гравець отримав ще й спеціально аранжовану пісню, в якій було обіграно його прізвисько — Кара.

Фото Павла Кубанова

Однак цим твором вечірній концерт не завершився, а лише розпочався. Саме сьогодні новачки синьо-жовтих проходили традиційне посвячення у збірники, виконуючи пісні на свій власний вибір.

Відкрив концерт запальним репом Олександр Зубков, далі дуетом виступили Денис Попов із Богданом Лєднєвим, тріо утворили  Георгій Судаков, Артем Бондаренко та Артем Довбик. Ілля Забарний об’єднав зусилля з Анатолієм Трубіним, аби подарувати товариству зворушливі «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна.

Фото Павла Кубанова

Однак на цьому число новачків для посвяти не вичерпалося. Тренер Луїджі Ночентіні харизматично виконав італійську композицію, а перекладач тренерів Авраам Кампомар затяг іспанських мелодій, під які пластично витанцьовував ще один дебютант команди — відеооператор Віталій Ващук.

Такий позитивний  вечір просто не хотілося закінчувати, тож вирішили оплесками обрати найкращого виконавця. Найбільше овацій зібрав Зубков, який на біс заспівав «Кружить» Монатіка. Вигуки «браво» та піднесений настрій емоційно розрядили команду після насичених тренувальних днів. Із гарним настроєм хлопці пішли відпочивати перед завтрашнім виїздом до Дніпра.

Фото Павла Кубанова

Завтра об 11.20 збірна України вилетить із Харкова до Дніпра, де на кілька годин зупиниться в готелі «Аксельхоф», після чого вирушить на «Дніпро-Арену», де й відбудеться матч із Північною Ірландією.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини