Визначено склад жіночої збірної України на товариський матч із командою Японії

Головний тренер національної жіночої збірної України Наталія Зінченко оприлюднила список гравців, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки до товариського матчу з командою Японії.

Як повідомляє Всеукраїнська асоціація жіночого футболу, до складу нашої команди увійдуть 22 гравці. Синьо-жовті зберуться 5 червня в Києві одразу після фіналу Кубку України. Згідно з медичним протоколом на всіх представників збірної очікує обов’язкове ПЛР-тестування на COVID-19. Уже наступного дня делегація вирушить до Японії.

Склад національної жіночої збірної України

Воротарі: Ірина Саніна («Житлобуд-1» Харків), Дарина Бондарчук («Житлобуд-2» Харків).

Захисники: Любов Шматко, Анастасія Вороніна, Анна Петрик, Ольга Басанська («Житлобуд-1» Харків), Катерина Корсун, Ірина Подольська, Анастасія Філенко (всі — «Житлобуд-2» Харків), Марина Шайнюк («Ладомир» Володимир-Волинський).

Півзахисники: Ольга Овдійчук, Дар’я Апанащенко, Ірина Кочнєва (всі — «Житлобуд-1» Харків), Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Яна Малахова (всі — «Житлобуд-2» Харків), Юлія Христюк («Олд Домініон», США), Христина Перевізник («Ладомир» Володимир-Волинський).

Нападники: Надія Куніна, Ганна Вороніна (обидві — «Житлобуд-1» Харків), Ніколь Козлова («Вірджінія Тех», США), Вікторія Гірин («Ладомир» Володимир-Волинський).

Товариський поєдинок відбудеться в рамках святкування 100-річчя Японської асоціації футболу та з метою підготовки команд до офіційних матчів. Протистояння між збірними Японії та України стане першим в історії цих команд. Гра відбудеться 10 червня в місті Хіросіма на арені Edion Stadium Hiroshima та розпочнеться о 15.15 за місцевим часом (09.15 за Києвом).

Українська збірна цим матчем розпочне підготовку вже до майбутніх протистоянь у кваліфікації чемпіонату світу-2023, які стартують восени поточного року. За результатами жеребкування синьо-жовтим у рамках групи В випало зіграти проти команд Іспанії, Шотландії, Угорщини та Фарерських островів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.02.2024 20:24

Володимир Пятенко: «Підопічні діяли першим номером, і цей план виправдав себе»

Жіноча збірна України двічі перемогла в стикових матчах Ліги націй-202...

03.10.2023 17:06

Жіноча Ліга націй-2023/2024: визначився час початку матчів між збірними України та Греції

Національна жіноча збірна України провела два стартові матчі в новоств...

28.09.2023 14:01

Володимир Пятенко: «Поки не звертаю уваги на турнірну таблицю. Незважаючи на невдалий старт, ще не все втрачено»

Національна жіноча збірна України провела два стартові матчі в новоств...

21.09.2023 19:00

Жіноча Ліга націй. Офіційна програма до матчу Україна — Сербія

Офіційну програму до матчу жіночої Ліги націй Україна — Сербія,...

Підписатися на новини