Андрій Пятов: «Наразі на зборах відпрацьовуємо моменти тактичного плану»

Голкіпер національної збірної України Андрій Пятов розповів про атмосферу в команді під час підготовки до Євро-2020.

Учора синьо-жовті провели черговий тренувальний день. Воротар національної команди Андрій Пятов розповів про підготовку та атмосферу в колективі, а також поділився власними думками щодо фіналу Ліги чемпіонів:

«Усе пов’язано з тактикою, відпрацьовуються моменти тактичного плану. Зараз проведемо матч із Північною Ірландією, яка грає в п’ять захисників. Тренери вивчають суперника, розбирають, як йому протистояти. Тому це напрацювання. Наставники хочуть побачити, чи готові ми до такої перестановки. Працюється чудово, хлопці викладаються максимально.

Усе нормально, усі готові. У збірній завжди чудова атмосфера. Усі працюють із подвійною енергією. Це в першу чергу за вимогою тренерів — є час для серйозної роботи, а є час для жартів та сміху. Існують певні рамки.

Фото Павла Кубанова

Ми всі переживаємо, але найголовніше, що є конкуренція. Отже, усі хочуть потрапити до заявки та зіграти у фінальній стадії. Ми й так чекали на це вже дуже довго. Тренерам видніше, хто їм потрібний, на кого їм розраховувати.

Фінал Ліги чемпіонів? Я вважаю, що «Челсі» дуже добре підготувався до гри, перший тайм повністю закривав усі зони. Лондонці розуміли, що «Манчестер Сіті» завжди володіє перевагою, але неглибоко сідали, зустрічали в центрі, компактно. Вони викладалися повністю й знали, що матимуть шанс у контратаці. У «Челсі» було кілька можливостей у першому таймі, і один гол він забив. У «Сіті» також були моменти, але не в такій кількості, як завжди. «Челсі» практично не давав шансів.

Щодо Олександра Зінченка, то бажаю йому, щоб він це пережив. У цьому мають допомогти сім’я, близькі. А коли він уже прибуде до збірної, ми поговоримо, підтримаємо. Ми завжди за нього».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини