Руслан Маліновський: «Залишився останній відрізок підготовки, який ми маємо провести якнайкраще. Починаючи зі спарингів...»

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський розповів про свої враження від першого дня в таборі національної команди й про роботу, яку належить виконати до старту турніру.

У п'ятницю синьо-жовті в Харкові розпочали другий навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2020. Півзахисник Руслан Маліновський прокоментував робочий процес нашої команди й підкреслив важливість товариських поєдинків напередодні чемпіонату континенту.

«Ці дні були трохи важкуватими через велику кількість перельотів. Тож два дні мені будуть потрібні на адаптацію. А надалі маємо провести хорошу роботу, щоб добре підготуватися до Євро-2020. Завжди приємно приїждати до збірної, і я бачу, що всі хлопці в доброму гуморі.

Мене часто запитують, чи вдасться мені зберегти форму, якої я набув в останніх матчах за «Аталанту», до першості Європи. Це не зовсім правильне питання. Як можна відіграти весь сезон, а потім розгубити форму? Головне — добре підготуватися, і якщо я буду в хороших фізичних кондиціях, то буде й якісна гра. Ось від цього все залежить.

Звичайно, після довгого сезону всі трохи втомлені, але в нас залишився останній відрізок, який ми маємо провести якнайкраще. Починаючи з товариських матчів, які для нас дуже важливі. Адже якщо ми підійдемо до Євро-2020 із позитивними результатами, це стане приємним емоційним фоном як для збірної, так і для вболівальників, які повірять у нас. Часу до першого матчу на Євро-2020 ще багато, і ці два тижні ми маємо провести максимально зосереджено, із відповідальним ставленням до тренувань», — сказав Руслан Маліновський.

Нагадаємо, що 3 червня збірна України в Дніпрі проведе товариський поєдинок проти Північної Ірландії (початок — о 21.00).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.03.2024 13:00

Руслан Маліновський: «Потрібно з перших хвилин взяти гру у свої руки, бути готовими до боротьби»

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський поділився очікуваннями...

17.03.2024 15:43

«Дженоа» Руслана Маліновського виборов нічию в матчі чемпіонату Італії

У межах 29-го туру італійської Серії А «Дженоа» півзахисни...

10.03.2024 10:00

«Дженоа» Руслана Маліновського зазнав домашньої поразки в матчі італійської Серії А

У матчі 28-го туру італійської Серії А «Дженоа» півзахисни...

11.02.2024 21:08

Маліновський забив своїй колишній команді, але «Дженоа» все одно поступився

У 24-му турі італійської Серії А «Дженоа» півзахисника збі...

Підписатися на новини