Роман Безус: «Маю величезну мотивацію поборотися за місце серед 26-ти гравців, що поїдуть на Євро»

Півзахисник збірної України Роман Безус розповів про свої враження від першого дня другого тренувального збору нашої команди.

У п'ятницю синьо-жовті в Харкові розпочали другий навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2020. Серед 30-ти гравців, яких Андрій Шевченко викликав для участі у зборі, є й півзахисник бельгійського «Гента» Роман Безус. Він розповів про свої враження від прибуття до табору головної команди країни та першого тренування на полі стадіону «Сонячний».

«Приїзд до табору національної збірної — це завжди честь, тому приїхав із радістю. Прибув сюди після відпочинку, але він був не дуже довгим — лише три-чотири дні. Провів їх із сім'єю, тому зараз сповнений сил, незважаючи на те, що спершу після перельотів трохи важкувато. Зараз почуваюся добре, як у фізичному, так і в психологічному плані. Узагалі повністю готовий і маю величезну мотивацію поборотися за місце серед 26-ти гравців, що поїдуть на Євро. До того ж я жодного разу у фінальних турнірах такого рангу участі не брав. 

Щодо тренувань, то сьогодні був перший день збору. Ми лише втягуємося в роботу. Відразу були тактичні заняття, а потім пограли власне у футбол. Хороше тренування. Завтра вже будемо працювати на всі сто відсотків. Щодо клубних справ, то останні матчі за «Гент» у мене вийшли непоганими, але найголовніше, щоб вдалими стали поєдинки у лавах збірної», — сказав Роман Безус.

Нагадаємо, що 3 червня збірна України в Дніпрі проведе товариський поєдинок проти Північної Ірландії (початок — о 21.00).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини