Делегати XXIV Конгресу УАФ підтримали пропозицію чотирьох фізкультурно-спортивних товариств

До Української асоціації футболу надійшли звернення від чотирьох асоційованих членів УАФ — фізкультурно-спортивних товариств «Колос», «Спартак», «Динамо» та «Україна».

Враховуючи статус фізкультурно-спортивних товариств як суб’єктів олімпійського руху, членів Національного олімпійського комітету України, організацій, які є автономними від УАФ та сприяють розвитку цілої низки видів спорту, а не лише футболу, а також у зв’язку зі зміною законодавства, фізкультурно-спортивні товариства виявили бажання переформатувати наявні моделі співпраці з УАФ. Зокрема, ФСТ «Колос», «Спартак», «Динамо» та «Україна» запропонували розглянути питання про їхній вихід зі складу асоційованих членів УАФ із подальшим укладенням між ними та УАФ договорів про співпрацю з питань розвитку футболу.

Делегати XXIV Конгресу УАФ підтримали пропозицію фізкультурно-спортивних товариств та проголосували за виключення ФСТ зі складу асоційованих членів УАФ.

Адміністрації УАФ було доручено сформувати робочу групу із представниками ФСТ для підготовки проєктів договорів про співпрацю.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.05.2021 18:41

Конгрес УАФ затвердив зміни у складі органів здійснення футбольного правосуддя

Делегати XXIV Конгресу Української асоціації футболу підтримали пропоз...

Підписатися на новини