Після завершення XXIV Конгресу УАФ Андрій Павелко прокоментував кадрові питання щодо виконавчих органів Української асоціації футболу

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко після завершення XXIV Конгресу УАФ розповів журналістам про кадрові зміни у виконавчих органах асоціації.

«Щороку ми підсилюємо нашу команду. Дуже вдячний, що конгрес одностайно підтримав кандидатуру Олексія Михайличенка на посаду першого віце-президента УАФ. Я вдячний кожному з делегатів, хто підтримав його.

Олексій Олександрович, серед іншого, буде опікуватися й нашими олімпійськими збірними. Ми ставимо за мету вперше потрапити на Олімпійські ігри, і досвід олімпійського чемпіона з футболу має нам у цьому допомогти. Наразі ми маємо в країні чемпіонів світу та Європи з футболу, але не маємо переможців Олімпійських ігор.

Я маю велику надію на знання та досвід Олексія Михайличенка з огляду на його легендарне минуле. Серед іншого, він має передати свій досвід гравцям збірних і підсилити нашу управлінську команду.

Також до нас приєдналися Василь Орлецький та Юрій Голик в якості віце-президентів, а Андрій Засуха, Олександр Каденко та Руслан Ротань — як члени Виконкому УАФ. Я впевнений, що кожен із них зробить нашу й так потужну команду ще сильнішою», — сказав Андрій Павелко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини