Делегати XXIV Конгресу Української асоціації футболу отримали привітання від ФІФА

Вітання делегатам XXIV Конгресу УАФ від імені ФІФА передав Директор управління ФІФА з питань європейських асоціацій Нодар Ахалкаці.

Шановний Андрію! Шановні члени Виконкому УАФ! Шановні делегати конгресу, шановна футбольна сім’я України!

Від імені президента ФІФА Джанні Інфантіно з великою повагою дозвольте привітати вас і побажати успішного проведення сьогоднішнього конгресу.

Останні місяці й ситуація, що склалася через пандемію коронавірусу, поставили перед викликами й труднощами не лише український футбол, але й футбол в усьому світі. ФІФА як лідер світового футбольного товариства змогла відповісти на цю ситуацію створенням спеціального фонду допомоги й таким чином зробити додатковий внесок у розвиток футболу України.

Сьогодні співробітництво ФІФА та Української асоціації футболу є дуже тісним і багатогранним. Ми хочемо особливо виділити ваші успіхи в розвитку футбольної інфраструктури, будівництві нових футбольних полів та реконструкції тих, що вже існують. Виконано плідну та дуже високоякісну роботу, яка принесла чудовий результат і ще кращі перспективи на майбутнє.

ФІФА також з ентузіазмом стежить за розвитком нашого спільного амбіційного проєкту будівництва тренувального центру для збірних України. Користуючись нагодою, я хотів би подякувати Українській асоціації футболу за розвиток жіночого футболу й привітати ваші подальші кроки щодо нього. Ми впевнені, що найближчим часом ви отримаєте вражаючий результат від вашої роботи в цій сфері.

Я знаю, що недалеко від місця проведення конгресу збірна України під керівництвом Андрія Шевченка готується до Євро-2020. Ми звикли бачити дуже цікавий, змістовний, сучасний атакувальний футбол у виконанні вашої команди. Я впевнений, що вся Україна буде щасливою від виступу команди Андрія Шевченка на Євро-2020.

Шановний Андрію, шановні друзі!

Насамкінець я хочу скористатися нагодою й як син грузинського народу, представник ФІФА і палкий прихильник українського футболу побажати вам від усього серця великих успіхів та всього найкращого в рамках нашої дружби та братських відносин українського та грузинського футболу.

Усього вам найкращого! Хай живе Україна!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини