Андрій Павелко: «112 тисяч наших футболістів отримали міжнародний унікальний номер FIFA ID»

У період карантинних обмежень використання IT-технологій допомагає долати негативні наслідки пандемії, зазначив у своєму виступі під час XXIV Конгресу УАФ президент організації, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

«У часи карантинних обмежень увесь світ учиться жити по-новому. Ми відчули реальну допомогу новітніх ІТ-технологій, прийняли нову культуру онлайн-комунікацій як у спілкуванні, так і в адміністративній діяльності. Сьогодні ми багато уваги приділяємо модернізації Інформаційно-аналітичної системи УАФ, і поточного року її інтегровано до платформи FIFA Connect», — розповів президент асоціації.

За його словами, станом на зараз уже 112 тис. українських футболістів отримали міжнародний унікальний номер FIFA ID, необхідний для отримання коштів за механізмом солідарності та компенсацій за підготовку гравців.

Також Андрій Павелко проінформував делегатів конгресу про доопрацювання модулів реєстрації і внутрішніх переходів у системі, створення реєстру футбольних шкіл різних форм власності. «Наші фахівці проводять виїзні навчальні семінари для регіональних асоціацій і футбольних шкіл. Підписано угоду про співпрацю з Міністерством цифрової трансформації України. Інститут футболу УАФ та Національний університет фізичного виховання та спорту продовжують безкоштовне онлайн-навчання на курсах за програмою D-диплому УАФ», — розповів Павелко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини