Андрій Павелко: «Футбольний ген суспільства допомагає нам протистояти наслідкам пандемії»

Відкриваючи XXIV Конгрес Української асоціації футболу, президент організації, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко подякував представникам футбольної спільноти, а також медикам за злагоджену та ефективну роботу з протидії негативним наслідкам пандемії COVID-19.

Звертаючись до делегатів конгресу, керівник УАФ зазначив: «Вдячний вам за те, що в цей непростий час усі ми працюємо над збереженням справи всього нашого життя — футболу. Пандемія COVID-19 несподівано надовго втрутилася в наші плани. Багато змагань було скасовано або перенесено, більшість проєктів призупинено. Було враження, що весь світ призупинився. Та здається, що футбольний ген суспільства допомагає нам протистояти наслідкам пандемії».

Андрій Павелко також висловив подяку ФІФА, УЄФА, органам влади в Україні та футбольній спільноті за плідну співпрацю. «Дякую органам державної та місцевої влади, усім футбольним функціонерам та керівництву МОЗ за постійний діалог та спільні зусилля, які дозволили повернути гравців на поле, а вболівальників — на трибуни. Особливо відзначу роботу наших медиків, що опинилися на передньому краї боротьби за наші з вами життя та безпеку», — зазначив президент УАФ.

За його словами, попри негативні наслідки, тривалі карантинні обмеження дали змогу краще зосередитися на аналізі поточного етапу розвитку футболу в країні та ухвалити низку важливих управлінських рішень.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини