Микола Шапаренко: «Акцент робиться на тактичних побудовах з урахуванням того, що ми хочемо продемонструвати у грі з Бахрейном»

Півзахисник збірної України Микола Шапаренко розповів про хід тренувального процесу та про підготовку до контрольної зустрічі з Бахрейном.

Учора гравці нашої національної команди продовжували роботу на навчально-тренувальному зборі в Харкові. Уранці футболісти більше зосередилися на тактичних схемах, а ввечері відпрацьовували ігрові серії. Півзахисник Микола Шапаренко розповів про підготовку до спарингу з Бахрейном та святкування ювілею Євгена Макаренка.

«Готуємося до спарингу, і тренування стали дещо легшими. Наразі акцент робиться на тактичних побудовах з урахуванням того, що ми хочемо продемонструвати у грі з Бахрейном. Однак приціл уже йде й на матчі чемпіонату Європи. Деякі гравці ще не прибули до табору збірної, але гадаю, що вони теж у курсі нашої роботи.   

Нам ще не розповідали про збірну Бахрейну, але думаю, що найближчим часом на теоретичних заняттях тренери нам усе покажуть і розкажуть, як перемогти цю команду. Будемо реалізовувати настанови тренерського штабу. Виконаємо всі завдання, що стоять перед нами зараз, а потім матимемо трохи відпочинку», — сказав Микола Шапаренко.

Нагадаємо, що 23 травня збірна України в Харкові на ОСК «Металіст» проведе товариський поєдинок із командою Бахрейну (початок — о 21.00).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини