Судаков та Зубков розповіли про особливості тренувань збірної України в Харкові

Гравці національної збірної України Георгій Судаков та Олександр Зубков прокоментували черговий день підготовки команди до Євро-2020.

У неділю синьо-жовті провели дві тренувальні сесії. Дебютант збірної України із «Шахтаря» Георгій Судаков та півзахисник «Ференцварошу» Олександр Зубков поділилися своїми враженнями від перших днів роботи.

Георгій Судаков (півзахисник «Шахтаря»): «Дуже подобаються тренування, цікаві. У тренерського штабу з італійськими наставниками неймовірний, топовий рівень. Вони нам усе пояснюють. Найголовніше, що дуже висока інтенсивність. Начебто у тренуваннях і немає нічого особливого, але за два дні вже відчувається приємна втома.

У нас у клубі одноразовий режим тренувань, і, мабуть, вони трохи коротші за часом, менш інтенсивні. У збірній же серйозні навантаження. За два дні в нас були три тренування, ще й тести вранці. Пристойно «наїлися». 

Останній тест із головним тренером? Так, Андрій Миколайович мені допомагав. Я залишився один, а він мене підганяв».

Олександр Зубков (півзахисник «Ференцварошу»): «У нас у клубі остання гра проходила 8 травня, тож за тиждень ми трохи відпочили. Я думаю, на зборах у нас буде час отримати хороше навантаження та підготуватися. Я постараюся набрати гарну форму і зробити все якнайкраще, щоб потрапити в обойму збірної України.

Остання для мене гра пройшла 1 травня, я тоді отримав невелике пошкодження. Був момент, коли я невдало послизнувся на полі, відчув біль. Але, дякувати Богу, усе позаду. Як бачите, зараз я перебуваю в повній готовності.

У мене було на тиждень більше відпочинку, оскільки після цього я вже не тренувався, аби не ризикувати напередодні прибуття до збірної України. Найголовніше для мене зараз — набрати фізичні кондиції».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини