Прес-служба Української асоціації футболу стала лауреатом 2020 року премії АСЖУ

Прес-служба Української асоціації футболу отримала премію Асоціації спортивних журналістів України «Найкращі спортивні медіа України-2020». Церемонія нагородження переможців у 22-х номінаціях, розподілених за різними жанрами спортивної журналістики та видами ЗМІ, відбулася 7 травня у PMHUB у Києві.

Прес-службу Української асоціації футболу разом із прес-службами Федерації баскетболу України та Федерації легкої атлетики України було включено до номінації «Найкраща спортивна прес-служба (федерації видів спорту)», й у підсумку саме вона й здобула головну нагороду.

Фото УАФ

«Експертна рада АСЖУ керувалася результатами плідної співпраці прес-служби з мас-медіа та якісного промотування футболу як виду спорту», — було сказано під час оголошення переможця номінації.

Почесну премію представники прес-служби УАФ отримали з рук дворазового чемпіона світу зі стронґмену, багаторазового рекордсмена та президента Федерації стронґмену України Сергія Конюшка.

«Ми більше звикли працювати, аніж отримувати нагороди. Дякуємо, що визнали прес-службу УАФ найкращою. Але ми знаємо, що можемо бути ще кращими, і прагнемо до цього. Сподіваємося, робота всіх прес-служб дозволить українському спорту в майбутньому лише прогресувати», — сказала у своєму зверненні до присутніх фахівець зі зв’язків із громадськістю та пресою УАФ Марина Нежигай.

Фото УАФ

Також премію за перемогу в номінації «Найкращий фоторепортер» отримав фотожурналіст УАФ Павло Кубанов.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.09.2024 17:25

Представники Комітету з етики та чесної гри УАФ прочитали лекцію українським арбітрам

Представники Комітету з етики та чесної гри Української асоціації футб...

26.09.2024 16:00

У Києві пройшов проміжний семінар арбітрів VBET Української Премʼєр-Ліги

24—25 вересня в Києві в Будинку футболу відбувся проміжний семін...

12.09.2024 10:00

Українська арбітриня Світлана Грушко відпрацювала на матчі 1/8 фіналу ЧС-2024 (WU-20)

Однією з учасниць молодіжного жіночого чемпіонату світу-2024, який про...

Підписатися на новини