Великодні паски для поранених захисників

Перші віце-президенти Української асоціації футболу Олег Протасов, Вадим Костюченко та Анатолій Демяненко передали пораненим захисникам України, які зараз проходять лікування в Головному військовому клінічному госпіталі, а також медикам закладу великодні паски.

Традиційно представники УАФ відвідують наших воїнів особисто, щоб потішити їх великодніми подарунками, поспілкуватися та підтримати. Але в умовах карантину такої можливості, на жаль, немає. Однак Українська асоціація футболу залишається надійним партнером захисників України та завжди радо долучається до соціальних ініціатив, спрямованих на їхню підтримку.

Фото Павла Кубанова

«Ми безмежно вдячні нашим воїнам за те, що вони оберігають мир в Україні. Це мужні й завжди оптимістично налаштовані герої, але й їм важливо відчувати турботу. Для футбольної спільноти велика честь підтримувати дружбу із захисниками країни, і ми дуже сподіваємося на їхнє якнайшвидше одужання. А ще ми надзвичайно вдячні медикам госпіталю, які є ангелами-рятівниками поранених бійців. Щиро вітаємо і військових, і медиків із прийдешнім Великоднем і бажаємо міцного здоров’я та мирного неба!» — зазначив Анатолій Демяненко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.05.2021 13:20

35 років тому київське «Динамо» вдруге перемогло в розіграші Кубка володарів кубків

Сьогодні виповнюється 35 років із того дня, коли київське «Динам...

09.03.2021 17:40

Зірка Анатолія Дем’яненка — на «Площі зірок»!

10 березня в Києві за адресою пл. Спортивна, 1а (поблизу ТРЦ Gulliver)...

21.12.2020 17:37

До Миколаєва завітав із робочим візитом перший віце-президент УАФ Анатолій Дем’яненко

Один із керівників Української асоціації футболу ознайомився з футболь...

Підписатися на новини