Андрій Павелко провів робочу зустріч із міністром у справах ветеранів

У Будинку футболу на запрошення президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка побувала з робочим візитом міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Під час зустрічі, в якій також узяли участь перші віце-президенти УАФ Анатолій Демяненко, Олег Протасов і Вадим Костюченко, її учасники обговорили низку питань двосторонньої співпраці в проведенні футбольних заходів за участі ветеранів бойових дій.

Фото Павла Кубанова

Андрій Павелко проінформував міністра про соціальні проєкти, які проводяться з ініціативи Української асоціації футболу і спрямовані на підтримку учасників та ветеранів війни на Сході. Також керівники УАФ та Міністерства у справах ветеранів України домовилися про більш тісну співпрацю й координацію дій щодо соціальної підтримки захисників нашої держави через різні футбольні заходи та змагання. 

Фото Павла Кубанова

«На жаль, зараз такі заходи серйозно обмежені карантином. Але після цілковитої перемоги над Covid-19 наші захисники зможуть сповна насолоджуватися улюбленим футболом, а також відвідувати матчі національних збірних України. УАФ матиме за честь допомогти їм у цьому! Дякую міністру Юлії Лапутіній за теплу зустріч, увагу до футболу й відкритість до співпраці», — зазначив Андрій Павелко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини