Вік-енд для легіонерів збірної України: вирішальна мить у Бельгії, чемпіонський матч в Угорщині та півфінал в Англії

Для багатьох легіонерів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував для підготовки до березневих матчів відбору ЧС-2022, прийдешній вік-енд може стати вирішальним у клубному сезоні-2020/2021.

У суботу, 17 квітня, у 32-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Гем» Андрія Ярмоленка на виїзді зіграє проти «Ньюкасла» (початок зустрічі — о 14.30 за київським часом).

У рамках 29-го туру першості Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на чужому полі зійдеться з «Кишвардою» (18.00). Перемога в цьому поєдинку достроково принесе команді Сергія Реброва третій поспіль чемпіонський титул країни.

Фото Павла Кубанова

У півфіналі Кубку Англії «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка битиметься із «Челсі» (19.30). Якщо українець з’явиться на полі, то доведе кількість матчів у складі «Містян» у цьому сезоні до 25-ти.

У неділю, 18 квітня, у 31-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка в Бергамо чекатиме на гостей з «Ювентусу» (16.00). Для Маліновського цей поєдинок може стати 35-м у складі «Аталанти» в сезоні-2020/2021.

У заключному турі першої частини чемпіонату Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя прийматиме «Мускрон».

Фото Павла Кубанова

«Гент» Романа Яремчука на виїзді зіграє із «Зюльте-Варегемом». Перемога гостей гарантує їм місце в плей-офф 2, де команди боротимуться за путівку до Ліги конференцій.

«Андерлехт» Богдана Михайліченка у гостях спробує перемогти «Сент-Трюйден», аби гарантувати собі місце в плей-офф 1, де учасники визначать чемпіона та розіграють путівки до Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

«Кортрейк» Євгена Макаренка вдома прийме «Мехелен». Для українського півзахисника ця зустріч може стати ювілейною у квадраті. Євген може провести 70-й матч у чемпіонаті Бельгії (у лавах «Андерлехту» та «Кортрейка») та 30-й у цьому сезоні у складі свого нинішнього клубу.

Додамо, що всі поєдинки за участі команд українців у Бельгії розпочнуться о 19.00.

Нарешті, у 31-му турі іспанської Ла Ліги «Реал» Андрія Луніна на чужому стадіоні зіграє проти «Хетафе» (22.00).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини