Колекція одягу ARBER football by UAF

Створення унікальної капсульної колекції повсякденного одягу ARBER football by UAF для мільйонів футбольних уболівальників є спільним проєктом Української асоціації футболу та бренду ARBER.

Це стало логічним продовженням багаторічної співпраці та новим етапом співробітництва УАФ і бренду ARBER, який працює над створенням офіційно-ділового стилю національної збірної України з футболу для важливих міжнародних форумів (таких, як ЧС-2006, Євро-2012, Євро-2016 та Євро-2020).

Фото ARBER

Над колекцією працювали провідні дизайнери компанії, залучені експерти зі світу спортивної моди та представники футбольної спільноти (консультанти з УАФ, провідні гравці українського футболу).

Розробка колекцій на межі спортивного та повсякденного одягу є стійким трендом світової моди останніх років, що зумовило безліч колаборацій провідних фешн-брендів із зірками спорту чи спортивними брендами.

Фото ARBER

Головна мета колекції — популяризація українського футболу, розвиток бренду УАФ через створення автентичної лінії повсякденного одягу life sport style від українського бренду, яким пишаються.

Колекція — це своєрідний вияв шани здобуткам українського футболу. Їй притаманний фірмовий стиль у поєднанні з досвідом створення комфортного та елегантного одягу від ARBER.

При створенні колаборації використані важливі для кожного вболівальника патерни — УАФ, UA, #мизбірна, силуети легендарних гравців славетного минулого українського футболу та спеціально розроблений фірмовий логотип капсульної колекції.

Фото ARBER

У колекції представлені: офіційний костюм збірної, клубний піджак, сорочки, брюки, поло та футболки, спортивні костюми та інші товари з якісних матеріалів з унікальною айдентикою бренду.

Уже розроблено дві сезонні колекції 2021 року (весна-літо, осінь-зима), що отримали схвальні відгуки від футболістів та тренерського штабу національної збірної України, які взяли участь у фотосесії для популяризації даного проєкту.

Фото ARBER

На першому етапі продажу колекція ARBER football by UAF буде представлена в спеціалізованих корнерах кращих магазинів ARBER у 15-ти містах України, офіційному фан-шопі УАФ та ARBER MARKETPLACE.

Наступними кроками розвитку даного проєкту буде розширення асортименту колекції та каналів продажу, розробка лінії аксесуарів та сувенірів через залучення широкого кола місцевих партнерів, які вболівають за український футбол.

«Комфортний стиль, натхненний футболом» #ARBERfootballbyUAF

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини