Переможцем кіберфутбольного турніру PES Spring Cup став Ігор Desparados_nik Доценко

Переможцем третього в сезоні-2020/2021 кіберфутбольного турніру, організованого Українською асоціацією електронного футболу, PES Spring Cup, став Ігор Desparados_nik Доценко. Турнір проходив на платформі PlayStation 4 з використанням симулятора Pro Evolution Soccer 2021.

У фінальній частині PES Spring Cup узяли участь вісім переможців онлайн-кваліфікації. У суботу, 3 квітня, відбулися поєдинки групової стадії фіналу: Ігор Desparados_nik Доценко, Олександр Bereling Гордич, Артем kylethewalker Паламарчук та Ігор ighor_8 Любчак зустрілися між собою в межах групи 1, а в онлайн-протистояннях групи 2 взяли участь Максим Makson_AAA Андрасюк, Сергій Sergobibika Марченко, Володимир Splendidis-FC Літвінов та Кирило im_groot1989 Ізотов.

За перше місце у групі 1 до останнього конкурували Ігор ighor_8 Любчак та Ігор Desparados_nik Доценко, і все ж Любчак, який є кіберфутболістом національної збірної команди України, випередив опонента на один заліковий бал.

В іншому ж квартеті ще один гравець синьо-жовтих Сергій Sergobibika Марченко не зустрів опору з боку суперників, а головною несподіванкою ігрового дня стало непотрапляння Максима Makson_AAA Андрасюка до вирішального раунду — один із фаворитів змагань посів третє місце й завчасно припинив боротьбу за перемогу. Друга позиція у групі дісталася Кирилу im_groot1989 Ізотову.

Вирішальні зустрічі, які мали місце вже в неділю, 4 квітня, були зіграні за системою Double Elimination у форматі Best of 3 — серії до двох перемог.

Ігор Любчак у серії з трьох матчів переміг Кирила Ізотова, а Сергій Марченко, який, до слова, виграв відбір до лав збірної України з кіберфутболу та ще раніше тріумфував на сезонному турнірі PES Autumn Cup, сенсаційно поступився місцем у фіналі Ігорю Desparados_nik Доценку (1:2).

У фіналі верхньої сітки зустрілися Любчак та Доценко — і в битві двох Ігорів знову перемогу святкував Любчак (2:0). Сергій Марченко мав шанс реабілітуватися за прикрий програш через виступи в нижній сітці: у першій серії він виявився сильнішим за Кирила Ізотова, проте в наступній серії знову зазнав невдачі у протиборстві з Ігорем Доценком.

У фіналі Ігор Доценко, який протягом двох днів ніяк не міг перемогти Ігоря Любчака, врешті знайшов протиотруту тактиці принципового суперника й у серії з трьох матчів здобув титул чемпіона PES Spring Cup.

Призовий фонд від ESportsBattle у розмірі 30 тис. грн був розподілений між чотирма найсильнішими кіберфутболістами за підсумками змагань.

УАЕФ дякує всім гравцям та вболівальникам, які взяли участь у весняному турнірі з PES!

У квітні на прихильників електронного футболу чекає не менш насичений календар заходів: турнір Ukrainian eFootball Cup, який стане відбірним до лав національної збірної команди України а дисципліні FIFA, та змагання від генерального партнера УАЕФ — ESportsBattle.

Очікуйте на детальну інформацію вже незабаром і грайте в улюблені футбольні симулятори разом з УАЕФ!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини