У Будинку футболу відбувся аналітично-навчальний семінар за участі тренерів національної, молодіжної та юнацьких збірних України

Тренери національної, молодіжної та юнацьких збірних України взяли участь у черговому семінарі, присвяченому особливостям підготовки команд до матчів та уніфікації тренувального процесу в командах різних вікових категорій. 

Фото Павла Кубанова

Модераторами вже традиційної робочої зустрічі представників тренерських штабів збірних виступили асистенти головного тренера національної збірної Андреа Мальдера, Олександр Шовковський, а також фахівець із тактико-технічної аналітики футболу Луїджі Ночентіні й тренер із фізпідготовки головної команди України Андреа Адзалін. Учасники семінару обговорили різні аспекти співпраці тренерських штабів, реалізацію єдиного підходу в організації тренувального процесу та фізичної підготовки футболістів. 

Фото прес-служби УАФ

За словами головного тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня, такі семінари дають можливість наставникам команд обмінятися безцінним досвідом та вдосконалити вже наявні підходи та технології організації навчально-тренувальних зборів. Його колеги з юнацьких збірних також висловлювалися виключно позитивно про чергову робочу зустріч та її важливість для вдосконалення підготовки національних збірних команд України. 

Фото прес-служби УАФ

У свою чергу Андреа Мальдера відзначив, що такі семінари дають можливість усім тренерам збірних заглибитися у важливі аспекти тренувального процесу та мають дуже велике значення для зростання якості підготовки національних збірних.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини