Виконком УАФ затвердив Єдиний календар заходів із жіночого футболу та ухвалив низку інших рішень

Відбулося засідання Виконавчого комітету Української асоціації футболу, на якому розглядалося кілька питань.

Зокрема, було затверджено Єдиний календар заходів із жіночого футболу УАФ на 2021 рік, схвалений раніше комітетом жіночого футболу.

Також виконком, розглянувши пропозиції УПЛ та ПФЛ, затвердив порядок розподілу платежів солідарності УЄФА 2021 року за результатами спортивного сезону-2019/2020 між клубами УПЛ та ПФЛ, що не брали участі у груповому етапі єврокубкових змагань. Ці кошти буде спрямовано на розвиток дитячо-юнацького футболу.

Ще одне рішення Виконавчого комітету УАФ стосувалося допомоги регіональним асоціаціям. Розглянувши пропозицію адміністрації УАФ, виконком вирішив із січня по грудень поточного року надавати регіональним асоціаціям футболу безповоротну фінансову допомогу в розмірі 100 тис. грн.

Окрім того, у зв’язку з робочою необхідністю Виконком УАФ ухвалив рішення передати право першого підпису фінансових та господарських документів УАФ від першого віце-президента УАФ Костюченка В. К. першому віце-президенту УАФ Плієву А. Г.

«Дякую членам Виконкому УАФ, що підтримали рішення, запропоновані в порядку денному!

Усі знають, яку величезну увагу УАФ приділяє жіночому футболу. Найближчим часом нас чекають суттєві зміни в цьому напрямку, тому єдиному календарю заходів жіночого футболу було приділено особливу увагу.

Затвердження схеми розподілу платежів солідарності між клубами — це важливе питання, і хочу звернути увагу, що вперше в історії частину коштів отримають клуби ПФЛ. Нагадаю, що ці кошти за вимогою УЄФА можуть бути спрямовані лише на розвиток дитячо-юнацького футболу.

Також рішенням виконкому УАФ продовжує надавати регіональним асоціаціям щомісячну фінансову допомогу на здійснення статутної діяльності в розмірі 100 тис. грн, які буде спрямовано на розвиток і популяризацію футболу в регіонах.

Крім того, у зв’язку з робочою необхідністю, враховуючи перерозподіл повноважень між першими віце-президентами УАФ, із Вадима Костюченка було знято відповідальність за напрямки фінансово-господарської діяльності, тому право першого підпису було передано першому віце-президенту Алану Плієву. За Вадимом Костюченком натомість залишається ціла низка адміністративно-організаційних напрямків, серед яких, зокрема, контроль над впровадженням інноваційних інструментів та програм розвитку й популяризації футболу», — прокоментував рішення виконкому віце-президент УАФ, генеральний секретар асоціації Юрій Запісоцький.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.02.2024 18:07

Відбувся навчальний семінар для делегатів та асистентів делегатів УАФ

Сьогодні відбувся навчальний семінар для делегатів та асистентів делег...

25.07.2023 13:00

Офіційно. Рішення Виконкому Української асоціації футболу

Відбулося засідання Виконкому Української асоціації футболу, який розг...

28.02.2023 16:00

Рішення Виконкому УАФ щодо порядку розподілу коштів платежів солідарності УЄФА 2023 року

Беручи до уваги витяг із протоколу загальних зборів УПЛ та лист ПФЛ ст...

05.01.2023 11:30

Офіційно. Відбулося засідання Виконкому УАФ

4 січня відбулося засідання Виконкому Української асоціації футболу....

Підписатися на новини