УЄФА провів зустріч із представниками країн-організаторів Євро-2020

УЄФА провів зустріч із представниками 12-ти футбольних асоціацій країн, які прийматимуть чемпіонат Європи-2020.

За повідомленням офіційного сайту УЄФА, метою наради було обговорення оперативних питань, пов'язаних із турніром, який має відбутися цього літа.

УЄФА підтвердив свій намір провести європейську першість у 12-ти містах відповідно до вже опублікованого розкладу. Усі сторони усвідомлюють необхідність гнучкості, аби врахувати різні проблеми й обставини, в яких опинилися ці міста.

Через мінливу ​​ситуацію навколо пандемії коронавірусу останній термін надання планів розміщення вболівальників на стадіонах УЄФА переніс на початок квітня.

Президент УЄФА Александер Чеферін заявив: «УЄФА має намір провести Євро-2020 у раніше запланованих 12-ти містах. Чемпіонат Європи — це флагманський футбольний турнір для збірних на континенті й життєво важливе джерело фінансування масового футболу й подальшого розвитку гри.

Я оптимістично налаштований щодо того, що в міру наближення до турніру ситуація з вірусом, швидше за все, сильно зміниться, і важливо, щоб ми надали містам-організаторам та урядам якомога більше часу, щоб окреслити картину того, що, можливо, буде нас очікувати в червні й липні.

Уболівальники — це величезна частина того, що робить футбол особливим, і це вірно як щодо Євро, так і щодо будь-якого матчу. Ми повинні докласти максимальних зусиль, аби вони змогли повернутися на стадіони».

Нагадаємо, що через пандемію COVID-19 Євро-2020 рішенням УЄФА було перенесено. Воно має відбутися цього літа — у період з 11 червня до 11 липня.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.07.2021 16:42

Роман Яремчук: «Англія — дуже якісна команда, чудово діє в атаці та в захисті. Ми повинні бути дуже уважними»

Сьогодні в Римі відбулася прес-конференція гравців збірної України Рус...

01.07.2021 16:34

Руслан Маліновський: «Нам не потрібно боятися Англію, а треба виходити й виконувати план на гру»

Сьогодні в Римі відбулася прес-конференція гравців збірної України Рус...

30.06.2021 03:03

Андрій Шевченко: «Хочу привітати всіх українських уболівальників із цим історичним моментом»

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференці...

Підписатися на новини