Президент УАФ у Рівному проінспектував стадіон «Авангард» та взяв участь у робочій нараді щодо реконструкції арени

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко відвідав із робочим візитом Рівне.

Під час поїздки керівник УАФ разом із головою ОДА Віталієм Ковалем, мером Рівного Олександром Третяком, головою обласної ради Сергієм Кондрачуком, генеральним секретарем та віце-президентом УАФ Юрієм Запісоцьким, керівником обласної футбольної асоціації Олексієм Хахльовим і президентом ФК «Верес» Іваном Надєїним проінспектував хід реконструкції рівненського міського стадіону «Авангард» та взяв участь у нараді, присвяченій реалізації цього важливого проєкту. 

Фото прес-служби УАФ

Зокрема, учасники наради обговорили графік виконання робіт, кошторис проєкту та необхідність консолідації зусиль для оперативного вирішення всіх проблемних питань реконструкції стадіону «Авангард». 

Фото прес-служби УАФ

«Зараз ФК «Верес» проводить свої поєдинки на стадіоні «Колос» у смт Млинів, але клуб і його віддані вболівальники мріють повернутися на рідний «Авангард», який після завершення реконструкції має всі шанси відновити реноме одного з найкращих стадіонів України та отримати право приймати матчі національних збірних. Ми домовилися з представниками влади Рівненщини об’єднати зусилля і зробити все можливе, щоб це сталося якнайшвидше», — зазначив Андрій Павелко.

Фото прес-служби УАФ

За підсумками наради для координації дій із реалізації цього проєкту було створено робочу групу за участі представників міської, обласної влади й футбольної спільноти, до якої від Української асоціації футболу ввійшов генеральний секретар, віце-президент УАФ Юрій Запісоцький.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини