Перша ліга. «Металіст 1925» робить ставку на досвідчених новачків, «Оболонь» першою серед клубів дивізіону вирушить на закордонний збір

Останнім часом активізувалися селекціонери харківського «Металіста 1925». Як наслідок, слобожани підписали досвідчених Юрія Батюшина з «Гірника-Спорту», Артура Западню із чернігівської «Десни» та Олега Голодюка, який виступав за «Минай».

Підопічні Валерія Кривенцова одними з перших розпочали підготовку до весняних іспитів і вже 19 січня зіграють удома контрольний поєдинок з авангардівцями із Краматорська. У суперників, до речі, різні завдання на сезон: у «Металіста 1925» — підвищитися у класі, а у представника футбольної Донеччини — уникнути вильоту. Але, звісно, аби досягнути бажаного, необхідно належним чином підготуватися.

А от «Оболонь» 19 січня першою серед клубів цього дивізіону вирушить на закордонний збір — до Туреччини. Уже 22-го числа «пивовари» з’ясовуватимуть стосунки з молодіжним складом донецького «Шахтаря». Також у них заплановано спаринги з командами з Косова, Румунії, Північної Македонії та Узбекистану. 

Чималих кадрових втрат зазнав «Гірник-Спорт». Досить сказати, що вже п’ять футболістів цього ФК узаконили свої стосунки з іншими командами. Однак головне, що нині клубу з Горішніх Плавнів, за словами головного тренера Ігоря Жабченка, уже не загрожує банкрутство. 21 січня гравці «Гірника-Спорту» збираються розпочати підготовку до другої частини першолігового чемпіонату України, де вони поки що посідають четверте місце.

Наразі серйозне занепокоєння викликає тільки ситуація у «Кристалі», який залишився без головного тренера й директора ФК. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини