Дві українки потрапили до топ-5 талантів жіночого Кубку європейських чемпіонів із пляжного футболу

Дві українки потрапили до п'ятірки найталановитіших, на думку Всесвітньої організації пляжного футболу (BSWW), гравців серед учасників жіночого Кубку європейських чемпіонів-2020.

Офіційний сайт BSWW проаналізував останній розіграш Кубка європейських чемпіонів із пляжного футболу серед жінок. Його переможцем вперше в історїї стала українська команда — «Мрія-2006» з Ананьєва Одеської області. Підопічні Романа Пачева та Олега Климчука святкували сенсаційний успіх у турнірі, в якому взяли участь п'ять команд.

Всесвітня організація пляжного футболу назвала імена п'яти найкращих гравців Кубку європейських чемпіонів. До списку ввійшли дві українки зі складу «Мрії-2006» — Анастасія Терех та Мирослава Випасняк. Також до топ-5 потрапили Анаель Вьярд з бельгійської New Team, Анна Акілбаєва з російської «Зірки» та Марія Ерреро з іспанської Femenino Playa Caceres.

Голкіпера «Мрії-2006» Анастасію Терех BSWW охарактеризувала так: «Вона стала зіркою-сюрпризом року. У свої 22 роки вона відзначилася неймовірною самовідданістю та рішучістю керувати наступальними діями своєї команди. За першої нагоди українка й сама завдавала ударів по воротах суперника. Анастасія була ключовим гравцем української команди у вирішальні моменти кожного з матчів».

Щодо Мирослави Випасняк було сказано наступне: «Вона є відомим гравцем у світі пляжного футболу. Мирослава продемонструвала, що досвід та наполеглива праця дають результат і приводять до перемоги в найпрестижніших турнірах. Вона зіграла роль головнокомандувача молодої та недосвідченої команди й забезпечила їй Кубок європейських чемпіонів. На полі вона була мобільною як у захисті, так і в атаці. Мирослава була сповнена бажанням грати і за це була винагороджена найбільшим трофеєм в її кар'єрі».

Нагадаємо, що торік у рамках Кубку європейських чемпіонів із пляжного футболу «Мрія-2006» обіграла бельгійську New Team (4:3), поступилася в серії пенальті російській «Зірці» (основний час — 2:2), а також виявилася сильнішою за іспанську Femenino Playa Caceres (4:1) і французький «Марсель» (5:3).

Фото beachsoccer.com

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.04.2024 10:00

Збірна України з пляжного футболу піднялася на одну сходинку у світовому рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

14.03.2024 12:00

Збірна України з пляжного футболу перебуває в топ-20 світового рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

23.12.2023 16:41

Визначилися найкращі гравці українського чоловічого та жіночого пляжного футболу у 2023 році

Асоціація пляжного футболу України визначила трійки найкращих грав...

14.12.2023 17:15

Визначено найкращого гравця пляжного футболу України 2023 року

За підсумками сезону Асоціація пляжного футболу України визначила...

Підписатися на новини