«Львівське» — новий національний спонсор збірної команди України з футболу

Із січня 2021 року бренд «Львівське» став національним спонсором збірної команди України, підписавши угоду з Українською асоціацією футболу.

Бренд «Львівське» об’єднує українців навколо наших традицій, найвідоміших музичних подій та патріотичного українського кіно й завжди перебуває в епіцентрі найбільш масштабних подій та проєктів. 2021 рік також не став винятком, і на честь 305-ї річниці Львівської пивоварні перше українське пиво підготувало сюрприз. Це масштабне спонсорство продовжить ініціативи бренду та стане новою ерою в розвитку ТМ «Львівське» та національної команди.

Фото Павла Кубанова

Генеральний директор Carlsberg Ukraine Євген Шевченко зазначив: «Бренд «Львівське» роками єднав країну через масштабні проєкти. Але настав час для, мабуть, найпотужнішого та найемоційнішого спонсорства — «Львівське» стає національним спонсором української збірної з футболу! Я певен, що головну українську команду повинен підтримувати один із найбільших українських брендів. Підтримка надає сили боротися та перемагати, тому ми готові йти пліч-о-пліч із командою та продовжувати об'єднувати українців уже навколо футболу».

Фото Павла Кубанова

У свою чергу президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко сказав: «Зараз Україна та весь світ зіткнулися із серйозними випробуваннями, і в такий час дуже важливо заручитися підтримкою надійного партнера. Ми раді початку співпраці з брендом «Львівське». 2021 рік — це важливий рік для нашої команди, адже збірна буде грати у фінальній частині Євро-2020. Це повинна бути потужна співпраця. Ми готові до активної роботи та перебуваємо в очікуванні реалізації спільних масштабних проєктів».

Угоду підписано на чотири роки. Це тривалий період, який буде наповнений різними активностями від бренду «Львівське». Уперше їх можна буде побачити вже в рамках підготовки та проведення домашніх матчів національної збірної України на «Арені Львів» 28-го та 31 березня. У першому поєдинку збірна зіграє проти Фінляндії, у другому — протистоятиме Казахстану. Новий рік відкриє новий етап у розвитку бренду та у житті футбольної родини нашої держави. Бренд «Львівське» уже розпочав активну підготовку маркетингових кампаній під гаслом «Мільйони українців — одна команда», адже футбол і особливо національна збірна дійсно об’єднують мільйони!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

Підписатися на новини