Перша ліга. Тренером «Кременя» став Олексій Годін, «Полісся» пролонгувало угоди з провідними гравцями

Після проведеного ФК «Кремінь» конкурсу вакантну посаду головного тренера команди обійняв Олексій Годін, який випередив 37-х інших претендентів, що надіслали свої резюме та бачення шляхів розвитку футбольного господарства.

Допомагатиме Годіну, який минулої осені очолював молодіжний склад львівського «Руху», відомий у минулому футболіст Роман Локтіонов. Також у тренерському штабі залишилися досвідчені фахівці Сергій Свистун, Олександр Поляков та Дмитро Стойко. Оскільки після осінньої частини сезону лави «Кременя» разом із колишнім керманичем Олександром Головком залишила ціла група гравців, то Олексію Годіну доведеться передусім вирішувати кадрове питання. І важливо не помилитися в селекційній роботі, бо команда з Кременчука перебуває в турнірній таблиці неподалік від зони вильоту.

Після призначення Годіна вакантною посада головного тренера залишається тільки в «Кристалі». До того ж написав заяву про звільнення й директор херсонського ФК Сергій Шевцов. Тішить, що аутсайдеру першого дивізіону не загрожує банкрутство, бо завдяки підтримці міських владних структур у «Кристала» є кошти, аби дограти сезон і не зійти з дистанції достроково.

З’явився новобранець в житомирському «Поліссі» — півзахисник Олександр Глагола, який раніше виступав за «Mинай». Залишився задоволеним головний тренер Сергій Шищенко й тим, що вдалося пролонгувати угоди з провідними гравцями — Ярославом Галенком, Сергієм Швецом та Андрієм Власюком.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

22.03.2024 12:00

Перша ліга. Сьогодні поновлюються змагання у двох групах

22 березня стартує весняна частина першої ліги. Сьогодні відбудуться д...

Підписатися на новини