Андрій Павелко: «2020 рік довів, що футбол дійсно об’єднує!»

«2020 рік довів, що футбол дійсно об’єднує», — зазначив президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко у своєму новорічному привітанні, адресованому всій футбольній Україні.

«У ці святкові хвилини від усього серця вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим всю нашу велику футбольну родину! Це більше 20-ти збірних, якими опікується Українська асоціація футболу, це обласні та міські асоціації, це всі колективні члени УАФ, це професійні та аматорські клуби і, звичайно ж, наші вболівальники», — говориться в привітанні керівника УАФ.

У святковому зверненні Андрій Павелко висловив вдячність кожній обласній та міській асоціації, яка разом з Українською асоціацією футболу пліч-о-пліч допомагала ветеранам футболу та місцевим лікарням у боротьбі з пандемією коронавірусу.

«Надзвичайно складний рік, що минає, багато чому нас навчив. 2020-й продемонстрував, що в нас є не тільки сильна головна команда на чолі з Андрієм Шевченком, але й талановита молодь, яка була готова дати бій суперникам. 2020-й остаточно зламав стереотип, що футбол — це чоловіча гра. Наша національна жіноча збірна вийшла до плей-оф кваліфікації Євро, а бригада арбітрів на чолі з Катериною Монзуль проводить матчі найвищого рівня не тільки в Україні, а й у Європі», — відзначив президент УАФ.

Також, за словами Андрія Павелка, 2020 рік переконав, що наполеглива праця та віра в успіх допомагають досягти того, що здавалося неможливим. «У плідній співпраці з Міністерством охорони здоров’я України нам вдалося закінчити змагання в УПЛ, Кубку України та першій лізі за спортивним принципом. Ми змогли частково повернути вболівальників на трибуни, і саме їхня підтримка надихнула збірну на історичну перемогу в матчі з грізною Іспанією», — сказав президент асоціації.

Також Андрій Павелко нагадав, що всупереч усім негараздам 2020 року футбол в Україні активно розвивався. Зокрема, завдяки ініціативі Президента України та допомозі з боку УАФ у нашій країні відроджуються клуби, будуються нові дитячі футбольні майданчики та великі спортивні об’єкти.

«Напередодні 2021 року бажаю всім нам нових перемог — особистих і спортивних! Перемог кожній із наших збірних! А головній команді бажаю наступного року ще й встановити рекорд із зіграних матчів! Окрім поєдинків відбору на чемпіонат світу, провести максимальну кількість матчів на Євро та ще одну гру, яка в нас залишилася з 2020-го», — побажав Андрій Павелко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини