До Миколаєва завітав із робочим візитом перший віце-президент УАФ Анатолій Дем’яненко

Один із керівників Української асоціації футболу ознайомився з футбольною інфраструктурою міста та обговорив із представниками місцевої футбольної спільноти поточні проблеми.

Анатолій Дем’яненко відвідав стадіон у парку «Перемога», де разом із представниками Асоціації футболу Миколаївської області вручив набори новеньких м’ячів гравцям дитячих футбольних шкіл міста.

Фото ffmo.com.ua

«Дуже приємно перебувати у цьому місті, я неодноразово його відвідував. Я пам’ятаю себе у вашому віці і тоді багато мріяв про майбутнє, а мрії повинні збуватися. Треба мріяти, і тоді будете грати не лише в Миколаєві, а й у «Динамо», «Шахтарі», і де забажаєте. Хочу побажати вам від себе й передати побажання від президента УАФ Андрія Павелка здоров’я, успіху та найголовніше, щоб ви займалися своєю улюбленою справою. Ви — наше майбутнє», — звернувся до юних футболістів Анатолій Дем’яненко.

Фото ffmo.com.ua

Далі віце-президент УАФ з керівниками АФМО відвідав Центральний міський стадіон, де зустрілися з представниками місцевої влади та спортивними функціонерами. Анатолій Дем’яненко висловив думку, що цей стадіон у майбутньому зможе прийняти матчі Прем’єр-ліги та молодіжної збірної країни.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.05.2021 13:20

35 років тому київське «Динамо» вдруге перемогло в розіграші Кубка володарів кубків

Сьогодні виповнюється 35 років із того дня, коли київське «Динам...

30.04.2021 12:35

Великодні паски для поранених захисників

Перші віце-президенти Української асоціації футболу Олег Протасов, Вад...

09.03.2021 17:40

Зірка Анатолія Дем’яненка — на «Площі зірок»!

10 березня в Києві за адресою пл. Спортивна, 1а (поблизу ТРЦ Gulliver)...

Підписатися на новини