Кубок України. Олександр Чижевський: «Не думаю, що «Шахтар» нас недооцінить, але однією з переваг футболістів «Агробізнесу» може стати розкутість»

Головний тренер першолігового «Агробізнесу» Олександр Чижевський прокоментував результати жеребкування чвертьфіналу Кубку України, згідно з якими його підопічним доведеться зустрітися із чемпіоном — донецьким «Шахтарем».

— Якщо відверто, я дуже хотів, аби перетнулися кубкові шляхи нашої команди та одного з грандів українського футболу, — сказав Олександр Чижевський у коментарі офіційному сайту УАФ. — Тепер залишається сподіватися, що на початку березня у Волочиську обійдеться без примх погоди, що відступить коронавірус, і місцеві вболівальники матимуть змогу відвідати цей матч, який, без перебільшення, може стати спортивною подією року на Поділлі. Хоча «Агробізнес» готуватиме й запасний варіант. Якщо все ж не обійдеться без форс-мажору, доведеться запропонувати «Шахтарю» зіграти в Києві.

Звичайно, під час підготовки до поєдинку важливо буде налаштувати підопічних передусім психологічно, аби вони не запанікували, побачивши на футболках суперника емблему «Шахтаря». Так, нещодавно гірники двічі здолали уславлений «Реал», але вони такі самі люди, зі злетами та падіннями, тільки трохи краще грають у той видовищний футбол, який «Агробізнес» лише намагається взяти на озброєння. Зрештою, кожному футболісту, що себе поважає, кортить переконатися, чого він насправді вартий, саме у протистоянні з грандом. Не думаю, що «Шахтар» нас недооцінить, але, на мій погляд, однією з переваг футболістів «Агробізнесу» може стати розкутість. Адже якщо ми програємо, то нічого надзвичайного не станеться, натомість у випадку перемоги це стане історичною подією. Як бачите, нам є до чого прагнути.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини