Представники УАФ відвідали з робочим візитом Закарпаття

Перші віце-президенти Української асоціації футболу Олег Протасов, Анатолій Дем’яненко та Алан Плієв ознайомилися з футбольною інфраструктурою краю. Також метою поїздки було налагодження більш тісної співпраці між УАФ та Закарпатською асоціацією футболу.

Представники УАФ відвідали базу ФК «Минай», де зустрілися з президентом клубу Валерієм Пересоляком та віце-президентом Євгеном Плавайком. Гості докладно ознайомилися з базою представника Закарпатської області у Прем’єр-лізі та обговорили з керівниками ФК насущні футбольні питання.

Наступним об’єктом огляду інфраструктури став футбольний комплекс «Мункач футбольна академія» в селі Дерцен Мукачівського району.

Голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран та його перший заступник Мирослав Щербей розповіли гостям краю про плани щодо футбольної інфраструктури Ужгорода, Середнього, Мукачева та Дерцена для більш плідної підготовки молодих гравців. 

Під час зустрічі Олег Протасов вручив грамоту УАФ Золтану Сільваші, керівнику ТОВ «Мункач футбольна академія», за розвиток дитячо-юнацького, аматорського футболу та розвиток футбольної інфраструктури Закарпаття.

Фото ffz.org.ua

Золтан Сільваші ознайомив представників УАФ із тренерським штабом МФА. Він та Іван Дуран запевнили гостей, що буде докладено максимум зусиль для тісної співпраці та подальшого розвитку футболу України.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.08.2023 10:08

Олег Протасов: «Матчі чемпіонату демонструють світові нескореність та переможний дух нашої держави»

Перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов прок...

Підписатися на новини