Курс із кіберфутболу в ESportsBattle Academy: гарантований успіх

В ESportsBattle Academy вже кілька місяців триває освітній курс із кіберфутболу, на якому зараз навчається 15 студентів з України, країн СНД та Балтії.

Щотижнево в ESportsBattle Academy проходить 19 онлайн занять із кіберфутболу в невеликих групах по дві й чотири людини та у формі індивідуальних уроків. Такий формат зручний для кожного, бо дозволяє одночасно ефективно навчатися як студентам-початківцям, так і досвідченим гравцям. 

Важливо те, що академія гарантує якість і користь курсу студентам ще до початку навчання. Кожен, хто подає заявку на навчання, гарантовано отримує безкоштовний онлайн-урок, що дозволяє підтвердити, чи дійсно курс задовольнить його потреби. 

Щоденно менеджери академії обробляють реєстрації на навчання та підбирають кожному студенту розклад групових та індивідуальних занять. Академія планує заняття з урахуванням усіх особистих побажань, сильних сторін, зон росту гравця та поставлених цілей. 

Викладачі курсу — найсильніші практикуючі кіберфутболісти України:

Денис «PHOENIX» Євтушик — чемпіон України з FIFA20, 30-0 у Weekend League у FIFA20, багаторазовий призер локальних турнірів.

Максим «FEARGGWP» Бобер — топ-2 Chernomorets Autumn Cup 2018, топ-8 міжнародного турніру FCDB CUP’17, чемпіон Кубку Києва з FIFA20.

Ярослав «BlackStar98» Гурмак — переможець осінньої кваліфікації наймасштабнішої національної кіберфутбольної ліги ESportsBattle LEAGUE, 30-0 у Weekend League у FIFA20, топ-2 СНД турніру «Hell to Hell».

До речі, невдовзі академія відкриє програми навчання з інших кібердисциплін та розширить кількість курсів із професійних напрямків, що зараз мають збільшений попит. Слідкуйте за новинами академії, щоб встигнути забронювати місце на бажаному курсі і отримати грант на безкоштовне навчання.

EsportsBattle Academy — це освітня платформа для геймерів-початківців різних кіберспортивних дисциплін та фахівців кіберспортивних професій. Місією проекту є популяризація кіберспорту та підвищення рівня професіоналізму спеціалістів цієї індустрії.

Детальніше про академію, навчальні програми та гранти на безкоштовне навчання — на офіційному сайті ESportsBattle Academy.

Академію підтримує Українська асоціація електронного футболу та найбільша кіберспортивна платформа в Україні — ESportsBattle.

Слідкуйте за соціальними мережами ESportsBattle Academy, щоб першими дізнаватися про нові кіберспортивні курси та гранти на безкоштовне навчання:

FacebookInstagramDiscordYoutube.

Актуальні новини та інформація про змагання доступні для вас на сайті ESportsBattle.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини