Збірна України з футзалу розгромила команду Молдови в другому спарингу в Запоріжжі

Сьогодні в другому з двох запланованих контрольних матчів збірна України з футзалу забила суперникам із Молдови вісім м'ячів.

У Запоріжжі на паркеті Палацу спорту «Юність» українці знову зустрілися з молдованами. Порівняно з першим спарингом, який синьо-жовті виграли — 4:1, Олександр Косенко поставив у стартовому складі голкіпера «Продексіму» Савенка, тоді як четвірка польових гравців змін не зазнала.

Господарям вдалося звести нанівець інтригу в поєдинку дуже швидко. На 6-й хвилині після подачі з кутового Зварич точним ударом відкрив рахунок. Пізніше українці видали ударний відрізок, протягом якого відзначилися ще чотири рази. Спершу Корсун замкнув передачу Шотурми, затим Фаренюк забив після контратаки. Пізніше Зварич та Фаренюк оформили дублі.

У другому таймі вдалося забити навіть нашому голкіперу Савенку, який підловив суперників на помилці під час розіграшу «п’ятого польового», відправивши м’яч у порожні ворота. Під кінець зустрічі дублем вистрілив Кузь, установивши остаточний результат — 8:0.

Товариський матч національних збірних із футзалу

Україна — Молдова — 8:0 (5:0)

Голи: Зварич (6, 12), Корсун (10), Фаренюк (11, 15), Савенко (25), Кузь (34, 40).

Україна: Савенко — Корсун, Шотурма, Білоцерківець, Зварич — Єрьомін, Малишко, Микитюк, Пелех, Журба, Фаренюк, Педяш, Кузь, Сухов, Ципун.

Молдова: Капсамун — Цимбаліст, Ніколайчук, Обаде, Подлєснов — Ніца, Цуркану, Сирбу, Дороган, Коваль, Адам, Стан, Гуржуй, Кітороаге.

Попереджений: Кітороаге (25).

Спаринги відбулися в рамках підготовки синьо-жовтих до матчів кваліфікації Євро-2022. За результатами жеребкування підопічні Олександра Косенка потрапили до групи 1, де зіграють проти Хорватії, Албанії та Данії. Остання у стикових поєдинках відбірного раунду здолала команду Сан-Марино. Наші хлопці розпочнуть свій шлях у кваліфікації Євро-2022 домашнім матчем проти данців 27 січня наступного року.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.09.2024 11:02

Михайло Зварич: «Дякую всім партнерам і вітаю їх із перемогою!»

24 вересня збірна України в 1/8 фіналу ЧС-2024 з футзалу переграла ком...

24.09.2024 20:11

Олександр Косенко: «Добре, що ми проявили характер. Це дуже важливо для майбутнього»

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоменту...

24.09.2024 19:36

ЧС-2024 з футзалу. Збірна України перемогла команду Нідерландів і зіграє у чвертьфіналі

У своєму четвертому поєдинку фінального турніру ЧС-2024 збірна України...

22.09.2024 13:05

Даниіл Абакшин: «Ми всі дуже задоволені, що пройшли в плей-оф, і будемо старатися надалі йти крок за кроком»

Даниіл Абакшин, автор гола збірної України з футзалу у ворота команди...

Підписатися на новини