Під егідою УАФ відбулися матчі турніру, присвяченого Міжнародному дню людей з інвалідністю

За ініціативи Української асоціації футболу на полях НТК ім. В. Баннікова пройшов турнір, участь в якому взяли футболісти з інвалідністю.

Захід відбувся в рамках Спортивного тижня до Міжнародного дня людей з інвалідністю серед спортсменів з усіх нозологій з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями слуху. Загалом у поєдинках узяли участь більше 70-ти спортсменів з інвалідністю.

Фото Павла Кубанова

Переможців та учасників змагань привітали й відзначили нагородами й пам’ятними подарунками перші віце-президенти УАФ Олег Протасов, Вадим Костюченко й Анатолій Дем’яненко, а також виконавчий директор Київської обласної асоціації футболу Євген Євсєєв.

Фото Павла Кубанова

За словами Анатолія Дем’яненка, одним із головних пріоритетів у діяльності УАФ є доступність футболу для всіх, хто любить цю гру, у тому числі й для спортсменів з інвалідністю. «Асоціація завжди радо проводить, сприяє організації та підтримує змагання, в яких беруть участь футболісти з інвалідністю, та пишається їхніми досягненнями і в Україні, і на міжнародній арені. Ми вдячні вам за відданість улюбленій грі та активну життєву позицію», — сказав перший віце-президент Української асоціації футболу.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини