Підсумки року та жеребкування кваліфікації ЧС-2022 — теми Експерт-клубу Parimatch (наживо на YouTube-каналі УАФ)

7 грудня у PMHUB (м. Київ, вул. Іоанна Павла ІІ, 5) відбудеться засідання Експерт-клубу Parimatch (початок — о 18.00).

Захід, мета якого — висвітлення найцікавіших тем українського футболу, знову збере разом відомих футбольних експертів та функціонерів. Цього разу — щоб підбити підсумки футбольного року, а також поділитися думками щодо результатів жеребкування відбору чемпіонату світу 2022 року в Катарі.

Як національна команда дотримувалася протоколу УЄФА «Повернення до гри» під час листопадового збору в умовах пандемії COVID-19? Чого не вистачило збірній України в Лейпцигу, аби зачепитися за очки в матчі Ліги націй із командою Німеччини? Якою була ситуація у Швейцарії?

Відповіді на ці та низку інших актуальних питань дадуть експерти та спеціальні гості Експерт-клубу Parimatch, що перебували в розташуванні збірної та стали свідками безпрецедентних подій, у результаті яких УАФ оскаржуватиме рішення УЄФА щодо технічної поразки з рахунком 0:3 від Швейцарії у Спортивному арбітражному суді (CAS) у Лозанні. Також спікери експерт-клубу зроблять висновки стосовно виступів національної команди у 2020 році в цілому.

Родзинкою заходу стане перегляд та обговорення підсумків процедури жеребкування кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2022 року (нагадаємо, під час неї збірна України перебуватиме у другому кошику).

Представники ЗМІ, які бажають узяти участь у засіданні Експерт-клубу Parimatch, мають надіслати запит на акредитацію на [email protected].

Модератор заходу — прес-аташе національної збірної України Олександр Гливинський.

Пряма трансляція — на YouTube-каналі УАФ.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини