Андрій Шевченко: «Усі хлопці налаштовані на матч із командою Швейцарії по-бойовому, паніки немає»

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився своїми думками щодо завтрашнього матчу проти команди Швейцарії в заключному, шостому турі групового турніру Ліги націй УЄФА-2020/2021.

— Ми довикликали трьох футболістів із розташування молодіжної збірної України, — сказав Андрій Шевченко. — Зробили такий вибір тому, що знали, що ці гравці проходять збір і здали негативні тести на коронавірус.

Загалом що стосується атмосфери в команді, то вона цілком нормальна. Усі хлопці налаштовані по-бойовому, жодної паніки немає.

Щодо того, хто більше заслуговує залишитися в Лізі А на наступний сезон, то я вважаю, що обидві збірні, й Україна, і Швейцарія, гідні цього права.

Також зауважу, що ми поважаємо правила, які діють у країні нашого перебування. Тому, якщо представники місцевої влади призначать нові тести на коронавірус, ми пройдемо їх завтра.

Ми ще чекаємо на результати повторних тестів, зроблених сьогодні. Якщо в нас буде достатня кількість футболістів, щоб вийти на поле, то ми будемо грати. Побачимо, які результати тестів, які гравці в строю, і тоді вже будемо визначатися зі складом. Я знаю, що ми граємо проти сильної команди. Намагатимемося виставити максимально бойовий склад.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.03.2024 15:07

Андрій Шевченко: «Ми вірили в нашу перемогу»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

16.03.2024 09:00

Андрій Шевченко поспілкувався зі збірною України U-17, що вийшла на Євро-2024

15 березня президент УАФ Андрій Шевченко поспілкувався з гравцями та т...

05.03.2024 13:21

Президент УАФ Андрій Шевченко відвідав тренування збірної України, складеної з гравців з ампутацією кінцівок

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко відвідав занят...

Підписатися на новини