Новини з табору збірної України: команда отримала дозвіл на проведення передігрового тренування (оновлено)

Щойно надійшла інформація від місцевої влади Люцерна та організаторів матчу Ліги націй УЄФА, що національна команда України може готуватися до передматчевого тренування, яке, як і було заплановано раніше, розпочнеться сьогодні о 19.00 за київським часом.

При цьому гравці мають прибути на стадіон «Свісспорарена» уже перевдягненими у тренувальну форму й зі своїми бутсами в руках. Нагадаємо, що зазвичай футболісти готуються до офіційного тренування, перевдягаючись у роздягальні стадіону. Цього разу вони лише взують свої бутси перед газоном і розпочнуть розминку, а потім і передігрове заняття.

Перед цим відбудеться прес-конференція головного тренера національної команди Андрія Шевченка в режимі онлайн (початок — о 18.30).

У зв'язку з появою нових інфікованих гравців сьогодні ввечері або завтра вранці в таборі синьо-жовтих буде проведено додаткові ПЛР-тести, після отримання яких буде ухвалено остаточне рішення щодо проведення матчу.

Тим часом троє гравців, викликаних із молодіжної команди — Сергій Булеца, Олександр Назаренко та Георгій Судаков, — отримавши негативні результати своїх ранкових досліджень на наявність коронавірусу, уже вилетіли регулярним рейсом із Києва до Цюриха.

P.S. Щойно інформація оновилася. Збірна виїде на стадіон за годину до тренування й у роздягальні здасть ПЛР-тести, результати яких стануть визначальними для рішення щодо проведення матчу Ліги націй Швейцарія — Україна. Після цього хлопці таки перевдягнуться для тренування в роздягальні.

P.P.S. Ситуація з інфікованими гравцями постійно вносить у плани збірної корективи. Своїм останнім рішенням організатори перенесли ПЛР-тести футболістів та передматчеву зум-прес-конференцію головного тренера національної команди України до готелю, де розташувалися синьо-жовті (про час проведення прес-конференції буде повідомлено додатково).

Це означає, що гравці збірної України сьогодні так і не скористаються роздягальнею на стадіоні, а поїдуть після тренування приймати душ до готелю.

Олександр Гливинський, прес-аташе національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.04.2024 11:00

Рейтинг ФІФА. Національна збірна України піднялася на 22-ге місце

ФІФА оновила рейтинг національних збірних, в якому Україна п...

26.03.2024 22:52

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України переграв команду Олександра Петракова

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

25.03.2024 22:00

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України поступився в контрольному матчі

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

22.03.2024 23:44

Ліга націй-2024/2025. Суперники збірної України зіграли товариські поєдинки

Суперники збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/...

Підписатися на новини