Новини з табору збірної України: тренування в Польщі двома групами та відліт до Німеччини

Ранок четверга, 12 листопада, синьо-жовті зустріли свіжим поглядом та новими надіями. Учорашня гра проти збірної Польщі була якісною за виконанням, однак не принесла бажаного результату. Відтак усе, що не вдалося, слід проаналізувати й реалізувати в наступних двох матчах.

Фото Євгена Кравса

Ранкове тренування збірна провела на вже знайомому полі катовицького клубу «ГКС». Тренерський штаб розділив команду на дві групи: 13 гравців, які вчора відіграли в поєдинку тайм чи більше, провели відновлювальне тренування під керівництвом Івана Баштового.

Фото Євгена Кравса

Водночас інші вісім польових гравців та чотири голкіпери виконали набір фізичних вправ від Андреа Аззаліна, після чого провели інтенсивне тренування, яким уже керував Андрій Шевченко та його асистенти. Заняття було насичене тактичними та ігровими завданнями, відтак команда вже розпочала підготовку до гри Ліги націй з Німеччиною (14 листопада).

Фото Євгена Кравса

Після обіду синьо-жовті одразу ж виїжджають до аеропорту, звідки о 17.00 за київським часом вилетять до Лейпцига. Очікується, що політ триватиме близько години. У найбільшому місті Саксонії українці оселяться в Steingenberger Grand Hotel.

Фото Євгена Кравса

Наступне тренування — вже завтра, воно буде передігровим і проходитиме на «РБ Арені», де й відбудеться зустріч із Німеччиною.

Олександр Гливинський, прес-аташе національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.05.2024 11:15

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олексій Гуцуляк

У відборі Євро-2024 півзахисник «Дніпра-1» Олексій Гуцуляк...

30.04.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Артем Довбик продовжує тягнути «Жирону» в чемпіонаті Іспанії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило шість легіон...

Підписатися на новини