Київ у 2021 році прийматиме відбірний турнір Євроліги з пляжного футболу

У липні наступного року Київ стане господарем відбірного турніру до Суперфіналу Євроліги-2021.

Міжнародна федерація пляжного футболу (BSWW) затвердила рішення, згідно з яким відбірний турнір до наступного Суперфіналу Євроліги пройде 20—25 липня 2021 року в київському центрі «Місто спорту».

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Микола Костенко так прокоментував цю новину: «Для нашої країни, особливо у складний період пандемії коронавірусу, це визначна подія. Це буде великий поштовх до розвитку й популяризації нашого виду спорту в Україні. Незважаючи на те, що наша збірна посідає одну з провідних позицій у Європі, цей турнір стане справжнім ковтком свіжого повітря.

Наша база в Києві має хороший рівень розвитку інфраструктури, але те, що ми прийматимемо відбір до Суперфіналу Євроліги, дозволить зробити додаткові інвестиції в деяку реконструцію поля та роздягалень, а також обновити антураж нашого стадіону.

І для збірної України буде додатковий стимул. Адже ми будемо виступати перед своїми вболівальниками, тож підготуватися до нового сезону маємо особливо фундаментально. Тому проведення цього турніру — це однозначний плюс, і таку новину ми зустріли з великою радістю. Будемо готуватися!»

Нагадаємо, збірна України з пляжного футболу у вересні взяла участь у Суперфіналі Євроліги-2020 у португальському Назаре. Підопічні Миколи Костенка посіли третє місце в цьому турнірі, пропустивши вперед команди Португалії та Швейцарії.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.04.2024 10:00

Збірна України з пляжного футболу піднялася на одну сходинку у світовому рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

14.03.2024 12:00

Збірна України з пляжного футболу перебуває в топ-20 світового рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

23.12.2023 16:41

Визначилися найкращі гравці українського чоловічого та жіночого пляжного футболу у 2023 році

Асоціація пляжного футболу України визначила трійки найкращих грав...

14.12.2023 17:15

Визначено найкращого гравця пляжного футболу України 2023 року

За підсумками сезону Асоціація пляжного футболу України визначила...

Підписатися на новини