У Білозерці стартував фестиваль «Відкриті уроки футболу»

Естафету фестивалів «Відкриті уроки футболу», які проводяться завдяки підтримці Європейського Союзу, підхопила Білозерщина.

12 жовтня у смт. Білозерка на стадіоні «Харчовик» відбулося відкриття фестивалю «Відкриті уроки футболу», що проводиться в адаптованому форматі з дотриманням протиепідемічних умов і карантинних обмежень. Усі учасники, а загалом це 192 дитини, розподілені на чотири групи. Тож одночасно на футбольному полі перебувають 48 учнів.

Фото прес-служби УАФ

Перед початком дитячого футбольного свята учасників привітали національний координатор проекту «Відкриті уроки футболу» Євген Столітенко, голова Херсонської обласної асоціації футболу Андрій Гордєєв, виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, секретар Білозерської селищної ради Євген Шепель та інші. Почесні гості побажали всім учасникам спортивних досягнень, фізичного здоров’я, нових перемог, багато позитивних емоцій та знайти нових друзів.

Цей фестиваль проводиться для всіх незалежно від здібностей чи соціального рівня, він відкритий як і для хлопчиків так і дівчаток. Тут немає переможених чи переможців. Головна мета проекту — здружити всіх дітей між собою.

Фото прес-служби УАФ

Фестиваль розпочався з бадьорої розминки, після якої на дітей чекали шість майданчиків, на які було розподілено футбольне поле. На кожному з таких майданчиків працював тренер-волонтер зі своїм асистентом. На дітей чекали різноманітні вправи з футбольним м’ячем, різні ігри та веселі естафети. Унікальними також були майданчики психолога та поліцейського. З поліцейським діти могли поспілкуватися про свої права чи обов’язки. Майданчик психолога заряджав усіх дітей позитивними емоціями.

Тож гарний настрій, сонячну погоду та море усмішок у той день усім було гарантовано.

Фото прес-служби УАФ

Усі діти, що брали участь у проекті, отримали на згадку фірмову футболку з логотипом та сертифікат учасника. Увесь інвентар від Української асоціації футболу, що використовується під час проведення фестивалю, залишиться місцевим школам, що беруть у ньому участь.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини