Міжнародні аудитори відзначили системний підхід та своєчасне виконання УАФ вимог щодо ліцензування клубів

Українською асоціацією футболу успішно пройдено щорічний оглядовий аудит, який провела незалежна міжнародна аудиторська компанія Société Générale de Surveillance (SGS), залучена УЄФА відповідно до Стандарту якості ліцензування клубів щодо організації і дотримання процедури ліцензування, затвердженої УЄФА.

У межах перевірки було відзначено системний підхід та своєчасне виконання Українською асоціацією футболу всіх вимог системи ліцензування клубів на спортивний сезон-2020/2021 в умовах пандемії COVID-19. УАФ, як національна асоціація — член УЄФА, уважно слідкує за тенденціями клубного футболу та імплементує зміни у вимогах системи ліцензування клубів УЄФА на національному рівні, виконуючи функцію ліцензіара щодо всіх футбольних клубів України, як чоловічих, так і жіночих, на основі делегованих повноважень УЄФА. Аудитори SGS відзначили активну роль та професіоналізм вищого керівництва УАФ в управлінні системою ліцензування, а також високу кваліфікацію всіх осіб, які беруть участь у процесі ліцензування клубів та клубного моніторингу.

УАФ і надалі приділятиме належну увагу якісному управлінню системою ліцензування клубів та висловлює впевненість, що система ліцензування є важливою складовою системного й послідовного розвитку футболу в Україні.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.05.2023 13:44

Триває моніторинг українських футбольних клубів щодо рішень із ліцензування

Відбулося чергове засідання Комітету УАФ з атестування футбольних клуб...

Підписатися на новини