Зірки українського футболу та збірна журналістів зіграли благодійний матч на підтримку дітей-переселенців

На НТК ім. В. Баннікова відбувся товариський благодійний матч між командою зірок українського футболу та збірною журналістів України.

Головною метою цього матчу, що вже став доброю щорічною традицією, є допомога дітям-переселенцям зі Сходу України, які прийшли на гру підтримати команди.

Благодійний матч відбувся в межах заходів УАФ напередодні поєдинку між національними збірними України та Німеччини.

Організаторами заходу виступили Українська асоціація футболу, УПЛ та Інформаційне агентство «Центр новин».

Фото прес-служби УАФ

Титульним спонсором матчу стала мережа автозаправок KLO. Водний партнер матчу — корпорація «Оболонь».

Перед стартовим свистком Гімн України виконала оперна співачка Наталія Чепченко. Олександр Алієв подарував Наталії квіти від команди зірок українського футболу, після чого почалося справжнє футбольне шоу. За 60 хвилин поєдинку команди забили 16 м'ячів.

Рахунок у матчі вже на 4-й хвилині відкрив журналіст Роман Лопатін. Футбольні зірки за хвилину відповіли, Костянтин Бабич відновив рівновагу. 1:1.

Фото прес-служби УАФ

На 9-й хвилині після передачі Вадима Дробашка журналісти завдяки Олексію Бєліку знову вийшли вперед. 2:1. Відповідь не змусила на себе чекати — Олександр Алієв увірвався до штрафного суперника та зрівняв рахунок. 2:2. Після такого удару команда журналістів посипалася, на 16-й хвилині знову відзначився Бабич, а ще за три хвилини дубль оформив Алієв. 4:2.

Після цього представники ЗМІ пішли в атаку, навіть Ярослав Твардовський, який захищав ворота, декілька разів виходив зі штрафного, щоб допомогти команді. Але цим скористався Олександр Алієв, оформивши хет-трик. 5:2.

Фото прес-служби УАФ

Але журналісти не припиняли атаки, що зрештою принесло результат. Ще до перерви Бєлік оформив дубль. Перший тайм закінчився з рахунком 5:4 на користь зірок футболу.

Другий тайм проходив ще цікавіше. На 34-й хвилині рахунок став 6:4 — відзначився Віталій Лисицький. На 38-й хвилині зірки українського футболу вели вже — 7:4, а на 43-й рахунок у матчі взагалі став плачевним для акул пера. 8:4 — знову забив Лисицький.

Але, попри це, журналісти не знітилися. На 49-й, 53-й та 55-й хвилинах забивали Владислав Івченко, Олексій Бєлік та Роман Лопатін. Основний час закінчився внічию — 8:8, і головний арбітр матчу Володимир Новохатний призначив серію пенальті.

У післяматчевій лотереї Фортуна посміхнулася журналістам, які перемогли з рахунком 4:3.

Зірки українського футболу — збірна журналістів України — 8:8 (5:4), по пенальті — 3:4

Зірки українського футболу: Романенко, Алієв, Пінчук, Коновалов, Стельмах, Яремчук, Пахолюк, Бабич, Саленко, Поляков, Мізін, Лисицький, Леоненко, Хлус, Дамін.

Головний тренер — Віктор Леоненко.

Керівник команди — Віктор Хлус.

Збірна журналістів України: Твардовський, Бєлік, Вацко, Саф’янюк, Шемулянський, Дробашко, Перестенко, Ящук, Сєрцов, Івченко, Лопатін, Чміль, Пузик, Бондаренко, Литвинов.

Президент збірної журналістів України — Ольга Витак.

Після поєдинку Віктор Леоненко сказав: «Дякую командам за футбольне шоу, яке вони влаштували для наших уболівальників — дітей-переселенців. А вам, майбутні чемпіони, хочу висловити подяку за те, що ви прийшли на матч і вболіваєте не тільки за наші команди сьогодні, а й за нашу національну збірну».

Ольга Витак від імені організаторів вручила подяки та іменні футболки почесним гостям, а також передала вітання від президента УАФ Андрія Павелка та спонсора матчу, керівника мережі автозаправок KLO В’ячеслава Стешенка, і корпорації «Оболонь».

А головними переможцями благодійного поєдинку стали діти-переселенці зі Сходу України, які отримали подарунки від організаторів і спонсорів, а також квитки на матчі національної збірної. 

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.09.2022 09:30

Переможцем благодійного матчу за Кубок Львова вдруге стала збірна журналістів України

Уже традиційно на львівському стадіоні «Скіф» відбувся щор...

13.10.2021 10:06

Переможцями благодійного матчу за Кубок Львова стали ветерани ФК «Карпати»

Напередодні поєдинку Україна — Боснія і Герцеговина на львівсько...

13.08.2021 10:20

Збірна журналістів стала володарем Літнього благодійного кубку

На стадіоні НТК ім. Баннікова відбувся щорічний Літній благодійний куб...

Підписатися на новини