Новини з табору збірної України: тренування на НСК «Олімпійський», чисті тести та воротар із команди Ротаня

Передігровий день збірна України розпочала із чергових тестів на коронавірус. Ця частина життя футбольної команди стала обов’язковою: усі розуміють, що без цього улюблена гра, принаймні наразі, просто неможлива.

Приємно було дізнатися по обіді, що всі офіційні дослідження дали негативний результат. Це означає, що всі 24 гравці в таборі синьо-жовтих допущені до участі в завтрашньому матчі Ліги націй УЄФА з Німеччиною.

Фото Павла Кубанова

Сьогодні вранці до команди приєдналися троє гірників — Віктор Коваленко, Марлос та Валерій Бондар, які ввечері з рештою партнерів провели офіційне тренування на полі НСК «Олімпійський». Окрім 22-х польових гравців, сьогодні, лише вдруге за збір, під час заняття працювали два діючі воротарі — Микита Шевченко та Георгій Бущан. Одному із цього дуету Андрій Шевченко довірить завтра пост номер один. До речі, у заявці головної команди країни буде й третій голкіпер. Після сьогоднішнього поєдинку «молодіжок» із табору U-21 до розташування національної збірної перебазується Дмитро Різник.

Фото Павла Кубанова

Передігрове тренування традиційно використовується тренерським штабом для напрацювання тактичної моделі та перевірки готовності футболістів до поєдинку. Чи була ця ігрова прикидка остаточною? Не факт, адже Андрій Шевченко привчив своїх підопічних до ранкового заняття в день пізнього матчу, тож завтра вранці синьо-жовті ще матимуть нагоду остаточно відпрацювати тренерські задуми.

Фото Павла Кубанова

Завершення дня напередодні матчу національна команда зустрічає в робочому настрої, із відчуттям виконаної роботи. Те, що було два дні тому, залишилося в минулому. Попереду — новий день, нова гра, новий шанс. І дуже важливо, що поєдинок відбудеться з нашими глядачами, підтримки яких збірники не відчували з листопада минулого року. Фактор майбутньої присутності фанів на трибунах сприяє відчутному піднесенню команди — усі з нетерпінням чекають суботи.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.03.2024 22:52

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України переграв команду Олександра Петракова

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

25.03.2024 22:00

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України поступився в контрольному матчі

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

22.03.2024 23:44

Ліга націй-2024/2025. Суперники збірної України зіграли товариські поєдинки

Суперники збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/...

09.02.2024 13:55

Ліга націй-2024/2025. Календар матчів у групі збірної України

У четвер, 8 лютого в Парижі відбулася церемонія жеребкування Ліги...

Підписатися на новини