Новини з табору збірної України: повернення до Києва, тренування та очікування на Марлоса й Коваленка

Синьо-жовті прибули до Києва з Парижа сьогодні близько 15.30 і одразу вирушили до столичного готелю «Опера». Там на команду вже чекав воротар Микита Шевченко, якого тренерський штаб викликав до збірної напередодні.

Фото Павла Кубанова

Увечері Микита провів своє перше після трирічної перерви тренування з національною командою, що відбулося на полі НТК імені Баннікова. Тим часом Георгій Бущан спостерігав за діями партнерів збоку: він отримав можливість відпочити після вчорашнього матчу, насиченого неприємними для голкіпера подіями.

Фото Павла Кубанова

У вечірньому тренуванні взяли участь усі 19 польових гравців, присутніх у таборі збірної. Перша частина заняття була спільною, а потім команда розділилася. Гравці, які вчора провели на полі один тайм чи більше, отримали можливість побити по воротах чи пограти у квадрат.

Фото Павла Кубанова

Тим часом із шісткою у складі Олександра Караваєва, Сергія Сидорчука, Ігоря Пластуна, Едуарда Соболя, Володимира Шепелєва та Романа Безуса займався додатково тренер з фізпідготовки Андреа Аззалін. Ці хлопці потребували більшого фізичного навантаження, оскільки або не брали участі у вчорашньому матчі, або зіграли в ньому близько 30-ти хвилин. Тому їхній  функціональний стан слід було привести у відповідність до фізичних кондицій решти гравців.

Фото Павла Кубанова

Завтра до табору збірної України прибудуть три гравці донецького «Шахтаря» — Віктор Коваленко, Ромеро Марлос, а також центрбек Валерій Бондар, якого тренерський штаб довикликав сьогодні. Водночас Микола Матвієнко та Жуніор Мораес, ПЛР-тести яких показали сьогодні позитивні результати, не зможуть допомогти національній команді в іграх з Німеччиною та Іспанією.

Таким чином, кількість гравців, які через травми чи коронавірус не змогли частково чи повністю взяти участь у жовтневому зборі, становить 14 осіб, із них інфікованих COVID-19 — 6.

Завтра на збірну чекають офіційні передматчеві заходи — прес-конференція головного тренера та гравця і тренування на НСК «Олімпійський».

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини