До уваги ЗМІ! Графік медіазаходів перед матчем Ліги націй УЄФА Україна — Німеччина

10 жовтня на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться матч третього туру Ліги націй УЄФА між національними командами України та Німеччини (початок — о 21.45).

Напередодні, 9 жовтня, відбудуться медіазаходи за участю головних тренерів та гравців команд-учасниць.

Видача акредитацій здійснюватиметься на вході «Західний 5», починаючи з 16.45. Увага: відвідати медіа-заходи за участю обох команд зможуть лише акредитовані на матч ЗМІ!

О 17.15 у конференц-залі «Олімпійського» розпочнеться віртуальна прес-конференція наставника німецької збірної Йоахіма Льова та одного з гравців команди. Просимо звернути увагу, що спілкування відбуватиметься в режимі онлайн без присутності журналістів у залі. Акредитовані на матч медіа отримають посилання на Zoom-конференцію.

Тренування бундестім розпочнеться о 18.00 і буде відкритим для преси протягом перших 15-ти хвилин.

О 19.00 представники ЗМІ матимуть можливість поставити запитання головному тренеру збірної України Андрію Шевченку та одному з гравців команди на передматчевій прес-конференції синьо-жовтих.

О 19.30 розпочнеться тренування української команди, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для преси.

Журналісти зможуть спостерігати за тренувальними сесіями команд із центральних секторів стадіону, дотримуючись дистанції у 1,5 метри один від одного (вихід на трибуни — через коридор ліворуч від головної рецепції).

Нагадаємо, що акредитація на матч Ліги націй Україна — Німеччина тривала до 6 жовтня. Заявники отримають лист із підтвердженням або повідомленням про відмову в акредитації.

Також повідомляємо, що на час дії на території України карантинних обмежень, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, введено кількісні обмеження щодо присутності представників ЗМІ на матчі.

Вхід та перебування представників ЗМІ на території стадіону будуть дозволені лише за наявності засобів індивідуального захисту. Закликаємо вас бути уважними, дотримуватися встановлених правил і рекомендацій та піклуватися про свою особисту безпеку та безпеку оточуючих.

У день матчу, 10 жовтня, вхід на територію стадіону представників акредитованих ЗМІ та видача акредитацій і фото-бібів здійснюватиметься на вході «Західний 5», починаючи з 19.45.

Звертаємо увагу фотокореспондентів, які отримають акредитації на гру: вихід на центральні сектори для проведення фотографувань команд перед початком матчу — через південно-західний тунель і 79-й сектор. Після цього необхідно буде спуститися за ворота для здійснення подальшої фотозйомки матчу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.02.2024 13:00

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Грузії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Грузії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Лі...

19.02.2024 15:15

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Албанії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Албанії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Л...

18.02.2024 13:14

Суперник у Лізі націй. Програма матчів збірної Чехії в межах підготовки до поєдинків з Україною

Збірна Чехії, з якою Україна двічі зустрінеться восени в розіграші Ліг...

08.02.2024 07:00

Жеребкування Ліги націй-2024/2025. Національна збірна України — в очікуванні суперників у дивізіоні В

У четвер, 8 лютого в Парижі відбудеться церемонія жеребкування Лі...

Підписатися на новини