Олександр Шовковський: «Упевнений, що Георгій Бущан мені свиню не підкладе, і виходити на поле не доведеться»

Тренер і за сумісництвом воротар національної збірної України Олександр Шовковський прокоментував своє потрапляння до заявки на матч із Францією.

У зв'язку з тим, що у складі нашої команди залишився тільки один здоровий голкіпер, тренерський штаб синьо-жовтих ухвалив рішення внести до заявки на товариську гру з Францією асистента головного тренера Олександра Шовковського.

Екс-гравець збірної України завершив професійну кар’єру у грудні 2016 року, однак підтримує себе у гарній фізичній формі, постійно проводячи індивідуальні тренування, про що розповів напередодні.

«Перш за все хочу сказати, що це виглядає, мабуть, трохи сенсаційно. Але ситуація могла б бути смішною, якби не була насправді такою прикрою для нашої команди. Три воротарі здали позитивні тести на коронавірус…

Тому було ухвалено рішення включити мене до заявки на матч із Францією. Я свою фізичну форму підтримую завжди, але впевнений, що Георгій Бущан свиню не підкладе, і виходити на поле мені не доведеться.

А Андрій Пятов усе-таки з нами, нехай і не фізично. У мене його воротарські рукавички. Саме їх я вдягнув учора на тренуванні.

Свою кар’єру я завершив наприкінці 2016 року. Після того у 2017-му зіграв на турнірі легенд у Казахстані. Це був останній раз, коли я вдягав свої рукавички. У січні 2018 року прооперував пальці на правій руці — у мене були розірвані сухожилля. Після того, у принципі, рукавички не вдягав», — сказав Шовковський.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини