Українська асоціація футболу підтримує кампанію «Всесвітній день серця»

29 вересня щороку відзначається Всесвітній день серця. Протягом багатьох років УЄФА співпрацює зі Всесвітньою федерацією серця, Європейською мережею здорових стадіонів і футбольної сім'єю з усієї Європи задля пропагування здорового активного способу життя та запобігання серцево-судинним захворюванням.

Основна щорічна всесвітня кампанія «Всесвітній день серця» є однією з ініціатив, що була підтримана більшістю членів УЄФА, у тому числі й Українською асоціацією футболу.

 

Всесвітній день серця спрямований на підвищення поінформованості та ознайомлення людей із серцево-судинними захворюваннями з перевагами активного й здорового способу життя. Також програма націлена на пропагування створення умов для здорового серця. Працюючи всі разом в одній європейській футбольній родині, ми можемо зробити свій внесок у справу зниження передчасної смертності через серцево-судинні захворювання.

Організатори Всесвітнього дня серця пропонують усім футбольним організаціям та спортивним клубам підтримати акцію. Тим більше, з огляду на тиск, який останнім часом відчувають асоціації-члени УЄФА у зв'язку з пандемією COVID-19.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.12.2023 15:03

Офіційно. Виконком УЄФА ухвалив у Гамбурзі кілька важливих рішень

Сьогодні в Гамбурзі Виконавчий комітет УЄФА затвердив систему розподіл...

12.07.2021 21:32

Виконком УЄФА посилює протидію договірним матчам в європейському футболі

Перед фіналом Євро-2020 у Лондоні відбулося засідання Виконкому УЄФА,...

19.04.2021 20:00

Офіційно. УЄФА затвердив новий формат європейських клубних турнірів із сезону-2024/2025

Виконавчий комітет УЄФА, до складу якого входить президент У...

Підписатися на новини