Вік-енд для футболістів збірної України: голи Циганкова, Коваленка та Мораеса

Передостанній клубний вік-енд перед тим, як приїхати до лав збірної України, футболісти, яких Андрій Шевченко запросив для підготовки до жовтневих матчів, провели активно й результативно.

Ще в п’ятницю, 25 вересня, у чемпіонаті Бельгії «Кортрейк» Євгена Макаренка поступився на власному стадіоні «Антверпену» (1:3).

У суботу, 26 вересня, свій перший офіційний поєдинок у складі «Аталанти» в цьому сезоні провів Руслан Маліновський. Команда українця в Турині в рамках другого туру Серії А перемогла місцевий «Торіно» з рахунком 4:2.

В українській Прем’єр-лізі київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» розгромило «Минай» — 4:0. Один із голів до свого активу записав Віктор Циганков, а результативними передачами відзначилися Владислав Супряга та Микола Шапаренко. Окрім них, у складі переможців на полі перебували ще четверо збірників: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук та Олександр Караваєв.

Знову поступився в чемпіонаті Бельгії «Гент» Романа ЯремчукаРомана Безуса та Ігоря Пластуна. Цього разу команда українців на власному полі програла «Ауд-Хевереле» (2:3).

У неділю, 27 вересня, у тій самій Бельгії «Андерлехт» Богдана Михайліченка вдома розійшовся миром з «Ейпеном» (1:1), а «Брюгге» Едуарда Соболя в дербі здолав «Серкль-Брюгге» — 2:1.

Також у неділю в українській Прем’єр-лізі перемогу над «Олімпіком» здобув «Шахтар» — 2:0. По голу на свій рахунок записали Віктор Коваленко та Жуніор Мораес. Окрім них, на поле у складі переможців виходило ще четверо футболістів збірної України: Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко та Марлос.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини