Київщина зустріла фестиваль «Відкриті уроки футболу»

24 вересня фестиваль «Відкриті уроки футболу» завітав на Київщину, а саме — на оновлений стадіон мальовничого села Ківшовата.

Згідно з адаптованим форматом фестивалю щоденно в заходах проєкту брали участь по 48 учнів із 16-ти шкіл Таращанського району, які за допомогою волонтерів виконували різноманітні футбольні вправи на кмітливість та рухливість, спілкувалися з поліцейськими, а також психологами. Формат передбачав дотримання всіх протиепідемічних норм.

Фото УАФ

На відкриття фестивалю завітали національний координатор проєкту Євгеній Столітенко, заступник голови Київської обласної асоціації футболу Леонід Джужик та голова Таращанської РДА Вадим Пасічнюк.

Євгеній Столітенко передав вітання всім учасникам футбольного свята від керівництва УАФ, подякував волонтерам та школярам за участь у такому соціально важливому проєкті й побажав отримати від фестивалю багато позитивних емоцій та знайти нових друзів. 

Фото УАФ

«Цей фестиваль ми планували провести ще навесні. Коли ситуація з COVID-19 покращиться, і ми переможемо ці негаразди, ми обов’язково проведемо ще один повномасштабний фестиваль на Київщині. «Відкриті уроки футболу» — це не тільки гра й виконання різноманітних вправ, а й спілкування та можливість пізнати щось нове», — відзначив Леонід Джужик.

За чудової сонячної погоди футбольне свято проходило дуже жваво, із веселими іграми й навіть танцями, позитивними емоціями та задоволенням, при цьому діти отримали практичні навички занять із футболу. А на згадку про фестиваль у них залишилися ще й брендовані футболки та м’ячі від УАФ.

Фото УАФ

За цей настрій слід подякувати лідеру місцевих волонтерів Олександру Литовченку, а також Валентині Литовченко (обидва — ліцей «Ерудит»), Олександру Кутовому (Калиновецька школа), Вікторії Яхновській (Інклюзивно-ресурсний центр), Галині Сахненко, Богдану Поліщуку (Володимирівська школа), Дмитру Омельченку (Салиська школа), Наталії Пильгун, Віктору Крайнову (Ківшоватський НВК), Петру Ковалю (місцева ДЮСШ), Володимиру Макаренку (ліцей «Успіх»), Артему Литовченку (студенту НТУ «КПІ»), а також працівникам поліції Таращанського РВС.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини