У кіберфутбольний сезон-2020/2021 — разом з ESportsBattle!

Українська асоціація електронного футболу отримала генерального партнера в сезоні-2020/2021 — ним стала найбільша кіберфутбольна платформа в Україні ESportsBattle!

Сьогодні ESportsBattle — це турніри з кіберфутболу, численне комьюніті кіберспортсменів та фанів спорту, а також освітній проєкт — ESportsBattle Academy. Ментори академії — топові гравці та спеціалісти з індустрії, які допомагають отримати професійні навички для старту кар'єри в кіберспорті.

«Партнерство з ESportsBattle — це крок уперед у розвитку та популяризації кіберфутболу в нашій країні. Наша спільна мета —  збільшити кіберфутбольну спільноту та вивести цей вид спорту на якісно новий рівень.

Попереду в нас —  спільні заходи та турніри, переможці яких представлятимуть Україну на міжнародній арені», — упевнений у плідній майбутній співпраці президент Української асоціації електронного футболу Владислав Шовковський.

Прем’єрним спільним проєктом УАЕФ та ESportsBattle стане перший із чотирьох запланованих сезонних турнірів для геймерів та прихильників віртуального футболу в кампанії-2020/2021 — PES Autumn Cup.

Нагадаємо, усі турніри в сезоні-2020/2021 проходитимуть у симуляторі Pro Evolution Soccer 2021 на платформі PlayStation 4.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини